Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Import af kontant kasse data

0
Hej,

Jeg har optalt min kontant kasse i et regneark. De data vil jeg importere til e-conomic, for at få det ind i regnskabet. Har nogen en skabelon til kontant kassekladde, der kan importeres som CSV fil?
 

Venlig hilsen Lasse
i Spørgsmål » Andet af (210 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Lasse
Mange tak for dit spørgsmål smiley

Jeg er ikke helt sikker på hvad den skabelon du søger skal indeholde – Inde på vores hjælpebibliotek (e-copedia) har vi en guide på import af posteringer i kassekladden som viser hvordan du gør det og du kan også se hvordan filen skal bygges op.

Er det det du søgte efter hvis ikke må du endelig vende tilbage med mere uddybning så vil jeg gøre mit for, at hjælpe dig videre. 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (39.3k points)