Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Indscannede bilag i kassekladden

+2
Hej hos e-conomic

Er det muligt at få de indscannede bilag i kassekladden vist fx til højre i billedet i stedet for under kassekladden? På den måde kan man se hele bilaget, i stedet for blot toppen?

Hilsen Mia
i Forslag » Bilagshåndtering af (280 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Mia
Mange tak for dit forslag smiley

Det synes jeg lyder interessant - der vil måske ligge nogle udfordringer for mindre skærme hvor der ikke vil være plads til, at det indscannede bilag til højre for posteringsboksen.

Jeg tager det med videre til vores prioriteringsmøde fordi vi så i hvert fald lige kan vende ideen intern.
Tusinde tak for, at du har delt forslaget her inde på vores forum.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej Mia :)

Det efterhånden lidt tid siden du kom med denne forespørgsel og derfor fortjener du at få lidt afklaring på sagen.

Det er sådan, at vi ikke vil arbejde videre med dette forslag. Det skyldes, at vi vil lægge vores ressourcer på andre dele af programmet. Vi har blandt andet lanceret vores Smart Inbox, som er det samme team som skulle kigge på denne funktion. Derfor er den røget langt ned i bunken hos vores udviklere, hvilket betyder, at vi ikke har en konkret plan for, hvornår dette skulle laves.

I og med det ikke er planlagt, så betyder det også, at jeg ikke længere synes statussen 'overvejes' er reel.

På den baggrund vil jeg afvise dit forslag og sætte det som implementeres ikke, så du ikke forventer, at det er noget vi aktivt overvejer eller kigger på herinde.

Selvom det ikke var det svar du ønskede, så vil jeg hellere lave en korrekt forventningsafstemning af, hvordan sagen ligger herinde.

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)