Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Please - lav flueben for mobilepay ved fakturering via android app

+2
Hej e-conomics, det er virkelig irriterende at man ikke kan bruge sin android mobil til at sende fakturaer, når man er på farten, når det er mobilepay man bruger! Så er jeres reklame om at man kan sende fra sin mobil jo ikke ærlig - så SKAL man jo hjem og sende fra sin computer!

Kan I ikke oprette et flueben i android appen, så man kan vælge mobilepay og ikke kun e-mail, når man har klikket bogfør og send - svarende til på computeren :-)

Kh Peter
i Forslag » Andet af (180 points)
status opdateret

3 Svar

Hej Peter
 
Tak for dit forslag.

Det giver super god mening, at der også på vores mobile salgs app (IOS / Android) skal være mulighed for at sende fakturaer på farten til mobilepay.

Jeg vil derfor tage dit forslag med videre og drøfte mulighederne for at få implementeret ønsket.

Så snart dette er afklaret, så vil jeg give dig en status her på forummet.

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
opdateret
Hej Peter :)

Jeg skriver bare lige for at give dig en opdatering på sagen.

MobilePay i mobilapp er på vores road map. Det bliver dog ikke før 2018, så du skal ikke forvente en udvikling før der.

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
God dag Peter.

Jeg skriver pg.a. den her tråd omkring muligheden for at sende faktura via mobilepay til jeres kunder via mobilen selv.

Vi søger på nuværende tidspunkt en ny løsning til at køre sammen med mobilepay, men på nuværende tidspunkt virker e-conomic ikke med mobilepay.

Derfor skriver jeg for at give denne information, samt at jeg ændrer denne sag til "Implementeres ikke". Det betyder som sådan ikke at denne sag bliver glemt, men rettere at tydeligøre hvad vi arbejder på nu, og hvad der ikke bliver implementeret. I dette tilfælde kan jeg ikke sige at dette bliver implementeret da vi mangler mobilepay funktionaliteten i første omgang.

Hvis du stadig anvender mobilepay invoice via e-conomic, så skal jeg også lige gøre dig opmærksom på at funktionaliteten ikke længere er aktiv fra d. 1. November 2018.

Hvis du har nogen spørgsmål, så skal du endeligt bare svare herpå, så vil jeg gøre mit bedste for at gøre det mere gennemsigtigt.

Hav en god dag!

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)