forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Som i App: Faktureret sidste måned vs. Denne måned på HJEM

0
Hej E-conomic

Jeg nyder funktionen på forsiden af jeres Salgs-mobil-app: Nemlig at man et lynhurtigt blik kan se, hvad man har faktureret sidste måned vs. denne måned.

Meget web 2.0 hvilket jeg generelt savner hos det efterhånden lidt støvede e-conomic ;-)

Moderne online-salgs-virksomheder som fx. iZettle og Shopify giver lige med det samme et visuelt og enkelt overblik over økonomisk status lige nu for ens firma. Uden at man skal klikke sig ind under 5 faner.

I forvejen er funktionen jo på jeres mobilapp, så er det noget I overvejer at integrere på jeres desktop også? Alt andet ville jo være en skam. Og også gerne visuelt med grafer, stats etc.

På forhånd tak
spurgt 29 Jan i Forslag » e-conomic generelt af Skankynavia
status opdateret 15 Feb af Andreas Polk

1 Svar

Hej Skankynavia
Mange tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

Det er super dejligt, at høre du nyder funktionen vi har på forsiden af salgs-mobil-appen. Jeg kan godt forstå du savner det overblik i det normale program på f.eks. hjem-fanen.

Det er faktisk noget vi har i planen, at integrerer/udarbejde på hjem-fanen for som du nærmere, at give vores kunder et enkelt og visuelt overblik over virksomhedens økonomiske status.
Det ligger lige nu planlagt på teknikkens roadmap i 3. Kvartal 2017 – planer kan ændre sig. Men det er i 3. kvartal, vi for nuværende regner med, at der skal arbejdes på, at udbygge det på hjem-fanen.

Jeg sætter derfor indlægget som planlagt for nu og når der sker mere + hvis planerne ændrer sig vil jeg holde dette indlæg opdateret.

Endnu engang tusinde tak for, at du har taget dig tid til, at dele det her på vores forum smiley 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Online regnskabsprogram
 

besvaret 15 Feb Forslag af Andreas Polk