Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kunde indbetalinger

0
Ved kunde indbetalinger vil det være rart, hvis man som alternativ til fakturanummeret også kan søge på øvrige referencer.

Det vil bl.a. være anvendelig ved flere netbutik programmer, hvor man sammen med indbetalingen får oplyst netbutikkens ordrenummer, der i e-conomic fremgår som øvrige referencer.

Hilsen
Poul Hedegaard
i Forslag » Andet af (310 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Poul
Mange tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

Det kan jeg godt forstå, at du synes kunne være rart – der er nogle tekniske udfordringer som gør det indviklet at give den mulighed.
Årsagen til, at der kan søges på fakturanummer er for uden det er den alm. reference i regnskabsprogrammet men også fordi det er med selve fakturaen der udlignes og derfor vil det være så være nødvendigt, at udelukkende give muligheden for, at kunne søge på et øvrig ref. I fakturanummeret eller på listen over posteringer til udligning.


Oplysningerne om ”øvrig ref” står så inde på ”udlign posteringer” (eller hvis du trykke på ”pil ned” når du er fakturanr” feltet)

Her kan du så bruge den generelle tekstsøgning som er på computeren ”ctrl+f” -> så kan du søge på øvrig ref. Og hurtigt finde den faktura som der skal udlignes med denne betaling.
Det betyder egentlig, at søge funktionen findes (ikke direkte i systemet) men fungerer efter hensigten og gør det hurtigere for jer, at finde frem til den rigtige udligning.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at høre hvordan du synes det virker? Alternativt kunne jeg godt tænke mig, at høre hvordan i arbejder i forhold til disse kundeindbetalinger.
De fleste vores kunder med webshops jeg har talt med anvender nemlig den betalingsbetingelse der hedder ”betalt kontant” på selve fakturaen som gør når fakturaen bogføres så bliver betalingen også bogført. I forhold til, at de fleste webshops vil anvende en form for kort betaling.

Du vil i stedet som guiden viser anvende bankkontoen pengene ryger ind på og ikke kassebeholdningen selvfølgelig.
Du skal være opmærksom på, at du ikke kan definere bogføringsteksten på denne betaling men selve fakturaen bliver udlignet med det samme.

Jeg vil som nævnt rigtig gerne høre nærmere om det er noget som vil fungerer hos jer og ellers hvordan i arbejder i systemet for, at forstå det endnu bedre.
Endnu engang tusinde tak for, at du har taget dig tid til, at dele det her på vores forum smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)