Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




pakke/plukseddel op i mod registrer leverede

0
Hej

vores kunde nr. 256015

kan i ikke lave pakke/plukseddel til numerisk rækkefølge lige som registrer leverede/ klar til levering.

på pluksedlen er vare nr. ikke i numerisk rækkefølge med det er de på registrer leverede/klar til levering

så når jeg/vi har store ordre ( fra 2 til 100 sider ) hvor der skal delleveres er problemet at vare linierne ikke er ens,vi skal sidde med tunge lige i munden for at være sikker på at det er de rigtige linier der bliver leveret, da de ikke har samme linie nr.

det kan vi dagligt bruge timer på, når vi har travlt

 

mvh. Kim Overgaard

Lagerchef

Sea Ranch

Kratbjerg 240

3480 Fredensborg
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej Kim
Tak for dit indlæg og forslag her på vores forum.

Det kan jeg godt forstå er ekstra udfordrende når i skal lave disse pluksedler og registrerer leveringen. Som du oplever så bliver pakkesedlen (og følgesedlen) vist i samme rækkefølge som den er lavet i ordren. Det giver mening i hvert fald på følgesedlen så det er overskueligt for kunden.

Vi har et tidligere forslag som er helt tilbage fra 2011 der gik ud på, at det skulle være muligt, at sortere på ”linjenummer” inde i ”registrer leverede” så i på den måde opnåede samme sortering som på pluk/pakkesedlen.

Det vil give det overblik som jeg forstå i mangler selvom du foreslår det skulle være omvendt (at pakke sedlen var sorteret på varenumre)

Vi har tilbage i december 2015 så taget forslaget med videre – det er desværre ikke blevet implementeret siden men ligger på teknikkens ide bank. Der har bare været en række andre forslag og udviklinger som der er blevet prioriteret højere.


Det er heller ikke noget som ligger i planen i nærmere fremtid som det ser ud nu. Der skal måske kigges lidt nærmere på lagermodulet i slutning af 2017 og her vil jeg samle op på dette tidligere forslag

Jeg vil gerne komme med et ekstra forslag til hvordan i lige nu kan forbedre jeres lagerpluk. Vi har nemlig en app partner i form af ITN Vision som har lavet en løsning de kalder på ”WMS – Warehouse Management System” hvor det bliver muligt, at overføre ordre fra e-conomic til en håndterminal som måske kunne gøre det nemmere for jer, at pakke ordrer.

Det er en ekstern app integration til e-conomic men måske en mulighed for jer der kunne hjælpe.
Jeg henviser derfor dette indlæg til det tidligere.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)