forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Betalingsdato på en bankdato

+4
Et irritationsmoment når man anvender betalingsmodulet: er at systemet ikke kan håndtere, hvad der er bankdage, så man slap for manuelt at sidde og rette de betalinger hvor forfaldsdato er en lørdag eller søndag til førstkommende bankdag
spurgt 13 Jan i Forslag » e-conomic generelt af Majbritt Møllebjerg
status opdateret 4 Apr af Andreas Polk

2 Svar

Hej Majbritt
Mange tak for dit indlæg og forslag her på vores forum

 

Det kan jeg godt forstå, at du finder irriterende – det kunne være rigtig smart hvis systemet automatisk aflæser og retter betalingsdatoen så det er på en bankdag.
Jeg ved, at vi har fået forslaget før men det er ikke blevet arbejdet videre med grundet nogle udfordringer på systemet ikke har helligdage noteret automatisk samt så om det er en lørdag/søndag rent regnskabsmæssigt gør ingen forskel.

Vi skal inden for nær fremtid have et møde med teknikken omkring betalinger og evt. forbedringer/udfordringer og her vil jeg bringe denne ide på bordet – det er ikke sikkert det er bank teamet som kan gøre noget ved det men jeg vil høre hvordan de anskuer det.

Jeg vil gerne været sikker på, at jeg forstår det korrekt hvordan du ønsker det skulle virke. Du skriver, at det så skal komme førstkommende bankdag – er det så efter weekend/helligdag eller er det den ”seneste bankdag” inden forfaldsdato ?

Jeg kunne også rigtig godt tænke mig, at høre lidt nærmere beskrevet hvilke irritationer denne manglende funktioner giver – hvornår i arbejdsgangen det forstyrrer og du bliver nødt til, at rette.
Så jeg får det indblik fra dig som arbejder med det.

 

Jeg sætter derfor indlægget som overvejes for nu og vil opdaterer nærmere når mødet har fundet sted.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Online regnskabsprogram
 

besvaret 25 Jan Forslag af Andreas Polk
For os dukker irritationen op, lige når jeg vælger "Eksportér betalinger". Her kan jeg nemlig ikke vælge "ingen dato" eller "mellemrum" for at bankens system forstår at betalingsdato skal være hurtigst muligt.
Vh Helle.
Hej Majbritt

Lige en dejlig opdatering på dit forslag. Jeg havde det med til vores møde omkring betalinger og forbedring heraf.

Det er blevet taget med og som det ser ud nu vil der blive kigget på det i 3.Kvartal (Planen kan ændre sig) - Det vi ville kigge på er en løsning til, at når der eksporteres betalinger, at systemet kan informere om der er betalinger med dato på ikke bank-dage og der så skal bekræftes det skal flyttes til næste bank-dag.
 

Jeg sætter derfor indlægget som planlagt og vil opdaterer igen når der sker mere i løbet af 3. kvartal.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Online regnskabsprogram
 

besvaret 4 Apr Forslag af Andreas Polk
i gang× 3
løst× 88
besvaret× 108
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.