Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Faktura mail

0

Hej e-conomic

En selvstændig erhvervsdrivende har en aftale, hvor der bogføres flere aktiviteter under forskellige navne. Fakturalayoutet er tilrettet, så hver aktivitet (kundegruppe) har sig eget layout.
Når der faktureres og fakturaen sendes, vises imidlertid det navn, som aftalen er oprettet under på mailafsendelsen - Navn (post@e-conomic.com).
Det ville være noget mere professionelt, om man kunne ændre afsenderadressen i faktureringsbilledet, så den korrekte afsender (aktivitet) vises i mailen.

Mvh

Finn
e-consultic.dk

i Forslag » Andet af (10.5k points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Finn,

Det spørgsmål får vi næsten hver dag fra e-conomic kunder som har savnet denne mulighed.

Vi har løst dette med vores stand alone produkt Ant Text på en elegant og simpel måde. Vi har endda udvidet og bliver ved med at udvikle på løsningen da vi får mange nye input til forbedringer.

Vi har 2 krav til at man kan køre på vores løsning:

1. Du anvender Microsoft Outlook som platform

2. Du anvender en Windows PC

Du kan læse mere om vores 2 e-conomic løsninger eller på på e-conomic apps siden 

Vi stiller gerne op til en hurtig online demo på max. 15 min. så du kan se løsningen selv og stille dine evt. spørgsmål?

 

 


Venligste hilsner Insight Office Antonio "Outlook and Templateman" Bibovski +45 2113 0603
Forslag af (1.0k points)
Hej

Vi løser problemet med en emailapp installeret i e-conomic brugerflade.

Du kan afsende med din medarbejders mailadresse og der kan svares retur til din medarbejder.

Samtidig modtager din medarbejderen kopi af den sendte mail så hvis du bruger systemet til at udsende faktura vil der være en afsender dokumentation for afsendelse.

Vi har en kort beskrivelse på vores hjemmeside:

http://itnvision.dk/apps-til-e-conomic-2/administration/e-mail-administration

Vil du høre mere så er du velkommen til at kontakte os på telefon 7025 7600 eller mail salg@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)
Hej Finn
Tak for dit forslag her på vores forum :-)

Det er rigtigt, at det er mindre professionelt når der sendes fakturaer fra samme system men hvor der er forskellige navne i forhold til hvilken aktivitet virksomheden udøver.
Det er dog kun virksomheder der har flere aktiviteter som vil skulle anvende og ville ændre denne afsenderadresse / firmanavn som kommer fra stamoplysningerne.

Jeg mindes selv, at have købt noget fra en virksomhed som har flere aktiviteter – her er afsender adresse navnet på det samlede firma og i signaturen står der beskrevet hvilke ”aktiviteter” som virksomheden har under de forskellige ”dæknavne”

Det der styres navnet på afsender adressen er firmanavnet i stamoplysningerne – så det er faktisk muligt, at ”manipulerer” ved, at i faktureringsøjeblikket retter firmanavnet i stamoplysningerne til den aktivitets der skal sendes fra -> bogfører og sender disse fakturaer som har med disse virksomheder, at gøre.
Bagefter kan firmanavnet rettes tilbage – Lidt omstændeligt ja men vil kunne give virksomheden det ønskede aftryk.

Som vores to gode app partnere ( Ant text & ITN Vision) også har skrevet til dig så har de måske en løsning der kan hjælpe kunden med, at skabe det mest professionelle udtryk.
 

Jeg kan sagtens se i dette scenarie vil det være rigtig lækkert, at kunne styre det på kundegrupper – det vil dog være en kompleks mulighed, at give da vi oplever de fleste kunder ikke har dette behov.
Jeg er rigtig interesseret i, at høre om en af de to app partners kunne løse jeres udfordring eller om det lidt omstændelige trick kunne anvendes i denne virksomheds givne situation.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas og andre

Jeg takker for Jeres løsninger på min udfordring.
Andreas' løsning er alt for omstændelig og tidskrævende. Der vil tillige altid være en risiko for, at firmanavnet ikke bliver rettet tilbage.

Mængden af fakturaer og udfordringen retfærdiggør ikke en månedlig fee til en app.

Så jeg har valgt husmandsløsningen.
Alle fakturalayouts er nu hardcoded med hensyn til firmanavne, og virksomhedens cvr nr er nu indsat i firmanavn i stamoplysningerne. Det kan vi bedre leve med, så må vi tage de udfordringer, der eventuelt følger med.

I modsætning til enkeltmandsvirksomheder, kan selskaber registrere flere binavne, så I skal måske alligevel give det en tanke, næste gang I piller ved mailen.

Mvh
Finn
e-consultic.dk