Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kopiere flere faktura på 1 gang

0
Hej

Jeg sidder tit og skal sende måske 30-60 faktura ud hver måned som reelt ligner dem fra sidste måned.

Jeg har 3 forslag til forbedringer

Det ville være rart hvis jeg kunne markere dem alle sammen og kopiere dem som en ny faktura, og måske kun nøjes med at rette enkelte i stedet for nu hvor jeg skal kopiere eller oprette 1 af gangen.

Det kunne det være rart med en sammentælling af saldoen på de igangværende faktura.

Når jeg nu kan danne et excel udtræk af mine "kladde" faktura, kunne det så ikke evt blive en mulighed at kunne indlæse en excel fil som blev dannet til en faktura?

Rune
i Forslag » Andet af (250 points)
opdateret af

2 Svar

Hej Rune
Mange tak for dit indlæg her på vores forum

 

Jeg kan rigtig godt forstå, at du synes det er lidt langsommeligt, at skulle kopier alle 30-60 fakturaer enkeltvis når du nu har enslydende fakturaer hver måned. Vi har dog et tillægsmodul der er lavet til hvis du har mange enslydende fakturaer – vi kalder det for abonnementer

Det er faktisk et modul hvor du kan sætte abonnementer op.
Det betyder, at du vil kunne sætte fakturaerne op en gang i form af abonnementer også udelukkende hver måned lave en ”abonnements kørsel


Det lyder til, at dette tillægsmodul vil kunne gøre det nemmere for dig, at oprette dine fakturaer og hver
måned når du skal bogføre dem. Det kræver selvfølgelig, at det for dig, at ens hver måned.


I forhold til denne sammentælling af saldoen kunne jeg godt tænke mig, at høre hvad det i så fald skulle bruges til? Jeg er lidt uklar på hvordan du ville bruge dette.

 

Filindlæsning til oprettelse af fakturaer er ikke et område vi har i planen, at udvikle. Vi oplever generelt, at vores kunder enten har tilknyttet en webshop eller opretter fakturaerne i systemet.
Vi har dog en app partner ved navn ITN Vision som har lavet en ”app” til e-conomic hvor du netop for mulighed for, at oprette fakturaer/ordre via en import af en csv fil.  Jeg tænker det er i forhold til, at lettere kunne oprette fakturaer så det kan være, at vores abonnementsmodul også løser det før dig.

Ydermere så har ITN Vision faktisk også lave en ”app” til ”gentagende ordre som faktisk giver dig muligheden for, at vælge flere tidligere fakturaer /ordre ud fra arkiv og generer nye fakturaer på baggrund af disse. 
Der er i hvert fald nogle ting du kan gå videre med her og se hvad der passer til jeres virksomhed. Jeg vil rigtig gerne høre nærmere hvad du tænker om ovenstående muligheder.

Endnu engang tusinde tak for dit indlæg her på vores forum.  


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej

Mange tak for dine hurtige svar.
Desværre kan jeg ikke bruge jeres tillægsmodul da det ikke er helt ens beløb måned for måned på alle kunderne.
Jeg vil kigge mere jeres app partner ITN, det lyder interessant.

I henhold til sammentællingen af saldoen, så er det kun fordi jeg har et større regneark jeg indtaster efter, og så kunne det være rart at jeg kunne se om jeg havde samme saldo som regnearket, i stedet for at skulle danne en excel fil for at tjekke for evt. fejl.

Rune
Forslag af (250 points)