Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Genvej til sideskift på indscannet bilag

0
Jeg mangler tit en genvejstast til at hoppe mellem siderne i det indscannede bilag. Informationerne står ofte på side 1 og samlet beløb sidste side. Modtager man større fakturaer på 15-20 sider så skal der tastes en del på pilene frem og tilbage for at hoppe i siderne. Kan der ikke oprettes en genvejs kombination til at imødekomme at der ikke skal anvendes mus ?
i Forslag » Bilagshåndtering af (390 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Vandr8n

 

Tak for dit indlæg :)

 

Jeg skal lige være sikker her. Hvor præcis i programmet er det du mangler en genvejstast henne ift. de indscannede bilag?

Man har nemlig muligheden for at udskille bilagene, under ubehandlet som separate bilag.

Ser frem til at høre fra dig :)

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Tobias Johnsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (1.8k points)
Hej Tobias

Beklager min unøjagtighed :-)

Det er i forbindelse med igangværende bogføring, da kunne det være rart med en genvejstast til at hoppe i siderne på det indscannede bilag i stedet for at taste på pilene.

Håber det giver mere mening ? :-)
Forslag af (390 points)