Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Virksomhedsskatteordningen

0
Jeg har de seneste år brugt virksomhedsskatteordningen ifm. udlejning af sommerhus. Af forskellige årsager forventer jeg ikke at kunne udleje huset i hele 2017. Kan/må/bør jeg stadig bruge virksomhedsskatteordningen i mit regnskab? - Jeg ender jo ud med et ret stort underskud, når jeg kun har udgifter og ingen indtægter. Og jeg har i realiteten ikke drevet nogen virksomhed.
i Spørgsmål » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej Jyllinge,

Tak for dit indlæg og din tid du har brugt på at skrive et indlæg herinde. :-)

Dit spørgsmål: Kan/må/bør jeg stadig bruge virksomhedsskatteordningen i mit regnskab?
Det er et rigtig godt spørgmål. ;-)
Eftersom der er tale om et spørgsmål af mere bogføringsmæssig karakter, er det svært at give et entydigt svar på dette. Jeg kan som sådan ikke sige om du kan/må eller bør benytte det. Det er nok mere et spørgsmål til revisoren. :-)

Jeg håber du forstår min forklaring og hvorfor jeg som sådan ikke kan/vil stå på mål for at rådgive dig ”forkert” i dit regnskab, det er en beslutning du skal foretage (i samråd med revisoren). :-)

Jeg håber du finder ud af det. :-)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Isabel de Fries</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (900 points)