Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Udsendelse af ordrebekræftelser

+1

Jeg undrer mig over den manglede funktionalitet, når vi skal udsende ordrebekræftelser til kunder med flere kontaktpersoner.

Et eksempel:

  • Vi modtager en ordre fra Per hos XXX Byggecenter
  • Ordren oprettes, og Per indsættes som "Deres Ref"
    • Per er allerede oprettet som kontaktperson med angivelse af telefonnummer og e-mail adresse.
  • Vi færdiggør ordren, og skal nu udsende ordrebekræftelsen til Per.
  • Når vi så trykker på send ordre sker der følgende:
    • Systemet gør klar til at sende ordren til: kundens faktura e-mail adresse, samt med cc til Per og alle de andre kontaktpersoner som ligger på den pågældende kunde.

Mit ønske er således:

Systemet skal kunne sende ordrebekræftelsen direkte, og kun til den person som har afgivet ordren altså Per, og ikke alle andre kontaktpersoner og faktura e-mail adressen som jo ikke er relevante for denne ordrebekræftelse.

      

i Forslag » Andet af (130 points)
lukket af 🔒

3 Svar

Hej Carl,

Du må gerne ringe til mig på 2113 0603 så har jeg muligvis en løsning til din udfordring, men bliver lige nødt til at vide lidt mere omkring din udfordring og hvordan dit miljø er idag?

Venligste hilsner

/Antonio

Venligste hilsner Insight Office Antonio "Outlook and Templateman" Bibovski +45 2113 0603
Forslag af (1.0k points)

Hej Carl
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

Der er flere måder hvordan mail-flowet og hvem der modtager de forskellige mails kan styres – I den situation du beskriver så lyder det til, at du har oprettet flere kontaktpersoner som har flueben i ”modtag kopi af (ordre)” det vil nemlig gøre, at de så bliver sat som CC.

Det er inde på de respektive kontaktpersoner det er sat op: salg -> kunder -> søg kunden frem -> tryk på ”flere” -> kontaktpersoner -> tryk på blyanten for kontaktpersonen.

 

Den anden del i din situation er, at kundens faktura e-mail adresse bliver valgt som afsender – dette skyldes noget i opsætningen inde under salg -> opsætning -> kundeopsætning -> her formoder jeg, at i har flueben i ”send altid til kundens e-mail adresse”

Hvis du gerne vil have, at det skal styres ud fra kontaktpersonen på fakturaen skal du fjerne fluebenet -> det vil dog betyde, at når du sender fakturaen også så vil det også være på den respektive kontaktperson.


Det er ikke fastlagt i vores roadmap, at det er et område vi kommer til, at arbejde på i 2017 – Jeg vil give besked hvis det er et område vi vil gå ind og prioritere i 2017 og høre nærmere – men snakken har gået på de forskellige mailskabeloner og ikke specifikt på modtagere af mails.

Derfor er jeg også glad for, at Antonio som har lavet en super løsning der hedder ”ant text” -> det giver der flere muligheder i forhold til udsendelse af fakturaer /ordre via mail og diverse tekster – har skrevet til dig her på forum.

Jeg opdaterer indlægget når vores roadmap for 2017 er klarlagt. Endnu engang tusinde tak for dit forslag her på vores forum smiley
 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)

Hej Carl :)

Jeg kan se Andreas lovede dig en opdatering på hele sagen i 2017. Nu er vi et godt stykke inde i 2017, så nu får du en opdatering.

Hele opsætningen af, hvordan vores mailflow skal fungere er blevet rykket til Q3-Q4 2018. Planen er der kommer ret store ændringer på området og derfor har det lidt lange udsigter.

Jeg kan dog se Andreas gav dig forklaring af, hvordan det nuværende setup af vores mailafsendelse er. Jeg håber du allerede har kunne løse din udfordring. Ellers er det som sagt hen i mod 2018, at vi kigger nærmere på mails :)

Vi har et lignende forslag her. Derfor vil jeg lukke dette forslag med henvisning det andet. Når der er opdateringer vil det komme derinde.


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)