Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for flere brødtekster til flere bruger

+1
Vi sidder flere brugere på vores e-conomic, og har et stort ønske om muligheden for at have vores egen brødtekst når vi skal sende ting af sted, uden at skal havde et i et word dokument eller lign. som vi skal side og copy / paste over. det ville være super rart hvis vores egen personlige brødtekst nu bare stod der.
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af 🔒

3 Svar

Hej Egholm,

Den udfordring har vi også haft, men løst ved et simpelt plugin der hedder Ant Text. Vi bruger det til at sende både tilbud, ordre og fakturaer med forskellige tekster og sprog. Det er smart og kan meget mere end bare integrationen til e-conomic. Vi sender ej heller fra post@e-conomic.com som har været et stort problem. Tidligere blev vi nødt til at kopiere pdf filerne ned for at sende igennem vores Outlook så rigtig afsender og rigtig tekst stod på e-mail.

Se på Deres hjemmeside http://anttext.com  og tag fat i dem de er utrolig behjælpelige og taler et forståeligt sprog.

Held og lykke.

Med venlig hilsen

Niels   

Forslag af (380 points)

Hej Egholm,

Mange for dit indlæg her på vores Forum - og tak til Niels for dit indkast. :) 

Sådan som jeg forstår jeres udfordring, så er det jeres personlige brugere og de brødtekster som bliver sendt med, når I f.eks. sender fakturaer fra e-conomic - det giver god mening, at det kunne være en mulighed at personalisere dem.
Som Niels ganske rigtig skriver, så har vi en app-partner, Ant Text, der kan håndtere jeres udfordring og har også flere funktioner.

Vi har tidligere haft det oppe at vende, om vi skulle have brødtekst-arkiv, hvor du selv kan vælge ud fra, hvad du gerne vil sende. Det minder lidt om jeres behov, men er ikke så specificeret som jeres ønske.
Det er ikke noget der er på tegnebrættet og som jeg ser det, så er det heller ikke præcis den løsning du søger.
Umiddelbart vil jeg mene, at Ant Text er den rette løsning for dit behov. Jeg synes du skulle prøve at kontakte dem og høre hvilke muligheder du har :) Her er en genvej til deres app-side.

Med det sagt, så kommer vi ikke til at arbejde på at lave en brugerspecifik brødtekst. 

Selvom det ikke er noget jeg går videre med, så vil jeg gerne takke dig for din tid til at skrive et indlæg herinde, så det er til syne for andre kunder også. :) 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Isabel de Fries</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (900 points)
Hej Egholm,

Det er helt rigtigt hvad både Niels og Isabel skriver. Vi har en løsning på dette som flere af e-conomic brugerne anvender idag.

Du er velkommen til at ringe til os på 2113 0603 eller skrive til support@anttext.com så vi kan vise dig vores produkt Ant Text.

Venligste hilsner Insight Office Antonio "Outlook and Templateman" Bibovski +45 2113 0603
Forslag af (1.0k points)