Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fejl i visning af alle tilbud

0

Hej e-conomic,

Under tilbud, så kan man i oversigten vælge om man vil se 10, 20 eller alle tilbud. 

Hvis jeg vælger alle tilbud så viser den 1-200 ud af 243. Det giver ikke mening, når man har valgt alle. 
Den bør selvfølgelig vise alle, når man har den valgmulighed. En ubetydelig bug, men ikke desto mindre er den der.

i Forslag » Andet af (520 points)

1 Svar

Hej Webweaver
tusinde tak for dit indlæg her på vores forum smiley

 

Det kan jeg godt forstå, at kan være lidt forvirrende når der er valgt den skal vise ”alle” og systemet så viser 200 af gangen.
Det er dog ikke en bug, det er et bevist valg, at der kun vises 200 tilbud (ordre, faktura osv.) af gangen og det er primært på grund af performance.

Burde den så ikke hedde ”vis 200” ? tja, rent teknisk jo men vi har vurderet at de fleste af vores kunder arbejder med mindre end 200 linjer af gangen og derfor giver det mest mening for dem, at der står ”vis alle” hvorimod de af vores kunder som du arbejder med flere end 200 linjer af gangen er en lidt ”ubetydelig” forskel som du selv nævner.
Der vises så alle dog maks. 200 på samme side. Det er ikke noget vi har i planen af udbygge.

Du skal stadig have en stor tak for dit skarpe øje og, at du henvender dig her på forum.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)