forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Visning af afdelingsnavn

+3
Hej,

Når man står i en kassekladde og fører musen over et kontonummer bliver kontonavn vist uden at man skal klikke på det (hvilket er superlækkert!) Er der mulighed for, at I også kan lave samme funktion for visning af Afdeling? (Pt. skal jeg enten redigere posteringen for at finde ude af om valgte Afdelingsnummer er rigtigt eller går ind under indstillinger og finde oversigt over alle afdelinger).

På forhånd tak.

Katja A.
spurgt 6 Nov, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af Katja A
status opdateret 7 Mar af Andreas Polk

2 Svar

 
Bedste svar

Hej Katja 

Vi har haft dit forslag oppe og vende på vores prioriteringsmøde smiley

Der har vi valgt, at gå videre med dit forslag - så vi vil undersøge nærmere om hvorvidt løsningen er enkelt, at tilføje. Det, at vise afdelingsnavn ved "mouse-over" i kassekladden.
Det er vigtigt for mig, at nævne dette ikke betyder vi med sikkerhed vil implementere det men det er ihvertfald gået et skridt videre i processen.


Derudover så er der også tale om et område hvor vi rammer et mindre antal af kunder så vi andre forslag liggende som er højere prioriteret. Jeg vil opdaterer nærmere når der sker mere i sagen.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Online regnskabsprogram
 

besvaret 7 Mar Forslag af Andreas Polk
valgt som bedste svar 16 Apr af Katja A

Hej Katja
Tak for, at du har taget dig tid til, at dele dit forslag her på vores forum smiley


Super dejligt, at høre du synes det er lækkert, at kontonavnet bliver vist når du holder musen over det i kassekladden – det synes jeg faktisk også er ret smart.

Jeg ved ikke hvor enkelt det vil være, at give samme funktion til afdelinger men jeg synes vi skal undersøge det nærmere.
Jeg vil derfor tage dit forslag med videre til vores prioriteringsmøde – hvor vi vil undersøge nærmere om det bliver et forslag vi vil arbejde nærmere på.

Endnu engang tak for dit forslag

 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Online regnskabsprogram
 

besvaret 23 Nov, 2016 Forslag af Andreas Polk
i gang× 3
løst× 88
besvaret× 108
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.