Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Selvdefinerede nøgletal

0
Oprettelse af egne nøgletal:

Jeg sidder og bogfører / laver regnskaber for nogle virksomheder som efterspørger nøgletal. Under udskrifter kan man lave nogle simple forudfastlagte nøgletal som i mit tilfælde IKKE er tilstrækkelige.

Jeg kunne godt ønske mig, at man under bogføringskonti hvor der i forvejen står "nøgletalskode" fik muligheden for, at tilknytte den enkelte konto til flere nøgletalskoder samt at man selv kunne oprette disse nøgletalskoder.

Eksempel:

Jeg har en virksomhed (restaurant) som i kontoplanen har opdelt sin omsætning, vareforbrug og lønninger i køkken og bar. Nogle direkte omkostninger er også tilknyttet disse opdelinger. Det kunne derfor være rart om jeg kunne oprette en nøgletalskode som hedder "bar" og "køkken" også selv definere hvilke bogføringskonti som skal med i netop dette indeks. Jeg tænker det må være muligt, at man kan tildele hver bogføringskonto flere nøgletalskoder således, at egne nøgletal nemt kan dannes.

Det er som sagt et meget stort ØNSKE og jeg er sikker på, at der sidder mange "derude" og har samme udfordringer.

God weekend

Kim Hald Schütt
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af
Hej Kim
Hvis du dyrker "sumintervaller" i kontoplanen dybere, kan du måske med lidt snedighed få de ønskede nøgletal frem.
Mvh
Finn
e-consultic.dk

2 Svar

Må jeg foreslå at du bogfører med Afdelinger?

eks, Køkken, Bar, administration

og så udskriver du afdelingsregnskab

Dette giver et s... godt billede af indtægter og udgifter
Forslag af (3.0k points)

Hej Kim
Tak for dit indlæg her på vores forum J Også tak til Jimmy og Finn for jeres fine forslag til hvordan Kim kan få ønskede tal / overblik.

Det er selvfølgelig vigtigt med det rette overblik over regnskabet og hvordan det går – der er forskel på hvordan det gerne skal specificeres.
Som Jimmy skriver vil du f.eks. kunne anvende dimensioner og oprette det som afdelinger og på den måde opnå den specificeret rapport visning – det kræver så, at du ved bogføringen fortæller hvad for en afdeling der skal benyttes.
 

Vi har ikke i planen, at udbygge vores nøgletals rapport yderligere. Det lyder nu også til mig, at det kunne løses med nøgletalsrapporten men jeg synes også, at høre det er ønsket om, at få se de relevante tal for lige præcis den virksomhed (de virksomheder) og vores rapporter er nogle af de mest almindelige anvendte.

Vi har dog en super app partner i form af report123 som kan lave selvopbyggede rapporter ud fra det data som ligger i e-conomic.
På samme måde ville virksomheder måske kunne få en mere grafisk billede af hvordan forretningen går også i de forskellige områder som ønsket vist. Du kan prøve dem gratis i to uger

 

Selvom det ikke er et indlæg som vi vil arbejdere videre med så håber jeg, at nogle af de løsningsforslag der er kommet frem her kan være med til, at give dig det ønskede overblik.
Tusinde tak for, at du har taget dig tid til, at dele dit indlæg her på vores forum


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)