Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Hent standard leverings addresse fra SOAP eller REST

0

Hej,

Er det muligt at hente kunde->leveringssted feltet ud via REST eller SOAP API som vist nedenfor? Jeg har soegt I API'erne, men kan ikke finde ud af hvordan.

Tak paa forhaand.

 

i Spørgsmål » Andet af (120 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Lasse
Tusinde tak for dit spørgsmål her på vores forum smiley

 

Jeg har undersøgt det lidt nærmere i vores dokumentation for både SOAP og REST som du kan finde inde på vores developer side à nede i bunden af skærmen til venstre på siden kan du finde vores REST dokumentation og SOAP dokumentation.

Det jeg er kommet frem til er, at det skulle vælge muligt for dig at hente – som jeg ser det vil du via REST skulle bruge: deliveryLocations – ved GET/Customers
Ved SOAP skulle det være: Debtor_GetDeliveryLocations

 

Jeg håber, at det kunne hjælpe dig videre – hvis du har brug for yderligere hjælp må du endelig kontakte vores API support på api@e-conomic.com  så kan de i hvert fald hjælpe dig videre.

Du må meget gerne vende tilbage om du fik løst dit spørgsmål. 
Rigtig god weekend smiley

 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (39.3k points)
Hej Andreas,

Tak for svaret, men det er desvaerre ikke det jeg leder efter.

Paa billedet under mit foerste indlaeg ses det felt jeg er intereseret I: Kunde->Levering->"leveringssted". Dette felt viser det standard sted der skal leveres til.
Hej Lasse :)
Tak for din uddybning - bare for, at være helt sikker så vil du altså gerne kunne trække ud hvilket "leveringsted" kunden har valgt som "standard" ?

Hvor den linje jeg foreslog selvfølgelig trækker de "mulige" leveringsteder som er oprettet på kunden.
Det håber jeg, at du vil be- eller afkræfte så jeg lige kan tjekke det med vores API support.

Med Venlig Hilsen
Andreas Polk
e-conomic
Hej Andreas, jeg bekraefter at det er dette felt :-)
Hej Lasse :)
Jeg har fundet ud af lidt mere.

Du får den "default" valgte leveringsted med via SOAP på
Debtor_GetData
Debtor_GetDateArray

Via REST er jeg ikke sikker på om det bliver præsenteret men det skulle være via
#get-customers-customernumber-delivery-locations

Det er så langt jeg kan bringe dig herfra. Hvis du vil have yderligere hjælp til vores API så er vores API Support tilgængelige på api@e-conomic.com og der findes også link til vores udvikler siden overover.

Så er du sikker på, at få den bedste hjælp og sikre, at hvis der findes yderligere andre smarte tricks så kender de dem også.

Jeg håber dog, at det hjælper dig videre ovenstående forklaring.
Endnu engang tusinde tak for, at du har delt dit spørgsmål her på vores forum

Med Venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic