Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ordrenr. på Leverandørbestilling

0
Når man konvertere en ordre (debitor) til en varebestilling (leverandør), så vil vi gerne have ovf. kundens ordrenr. på leverandørbestillingen. Evt. under et referencefelt.
Men det skal være sådan, så vi kan søge på det. Evt. ved at vælge udvid linjer. Når man har over 40 linier og samme leverandører og samme overskrift, så er det umuligt, at koble dem sammen, uden, at skulle ind på alle bestillingerne.
Vi bruger udvid linjer - men desværre er ordrenr. og antal også ens, så meget svært at koble ordre og bestilling sammen. :(
i Forslag » Lagerstyring af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Tina
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

 

Jeg kan rigtig godt forstå, at når i gerne vil kunne koble ordre og bestilling sammen så kan det godt være ret besværligt når der ikke er en form for identifikation.
Det er ikke blevet tænkt ind da vi i sin tid lavede funktionen ”konverter til leverandørbestilling” – her skulle det være muligt, at kunne overføre det til bestillinger og selve referencen bliver ved, at ”kundeordren” forsat ligger åbent – når varerne så kommer på lager kan linjerne overføres til levering og leveres til kunden.

Selvom jeg selvfølgelig anerkender jeres behov for, at kunne have bedre kobling imellem ordre og bestillinger så er vi ude i et område hvor vi vil ramme få kunder og derfor vurderer vi, at værdien ikke kan stå for den indsat vi ville skulle ligge i det.
Det er derfor ikke et indlæg vi tager med videre. Det er ikke et område vi har i planen at udbygge.

Det bedste som jeg ser du kan gøre nu for, at kunne koble ordren med bestilling ville være, at skrive ”ordre nummeret” i ”overskriften” på bestilling – hvis der så er flere kundeordre koblet til samme bestilling skal i gå ind og rette i bestillingen og skrive endnu et ordre nummer i overskriften.
Jeg forestiller mig f.eks. i kunne skrive ”Ordre numre: 1, 2, 3…” – på den måde vil i ude i oversigten over bestillinger kunne via ctrl+ F søge på ordrenumrene.

Det vil i hvert fald som jeg ser det være en mulighed for, at bedre kunne koble ordre med bestillingen – det håber jeg, at kan hjælpe dig lidt af vejen og gøre det i hvert fald bare lidt lettere for, at koble sammen.

 

Selvom det ikke er et forslag vi tager med videre skal du stadig have en stor tak for, at du har taget dig tid til, at dele det på vores forum så det er også er til syne for vores andre kunder 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)