Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ka' du holde på en hemmelighed

+3

Det kan e-conomic

Har du en faktura liggende som igangværende faktura, og varen inden bogføring er blevet spærret, så kan du ikke bogføre fakturaen.
Det er jo fint nok, men du får denne meddelelse

Og det er her e-conomic holder informationerne for sig selv og ganske tæt til kroppen.

Øhhh, hvilke varer drejer det sig om?

Har man en faktura liggende, der er synkroniseret fra et kasseapparat med f. eks 200 varelinjer, så er det en temmelig bekostelig affære at finde varen, uanset hvor snedig man er.

Så kan vi ikke få at vide, hvilke varer det drejer sig om, eller måske helt undgå at spærre varer, når de er på igangværende fakturaer.

Mvh

Finn
e-consultic.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

i Forslag » Andet af (10.5k points)

2 Svar

Hej Finn
Tusinde tak for dit indlæg her på vores forum J
 

Det vil jeg give dig helt ret i, at der holder systemet for hemmeligt og vil være ret besværligt, at finde varen(e) hvis det f.eks. er en faktura med 200 linjer.

Jeg vil derfor også tage dit indlæg med videre for, at undersøge nærmere hvad vi kan gøre her for, at gøre det nemmere i fremtiden.

Jeg vil opdaterer indlægget når der sker mere.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)

Hej Finn, 

En lille opdatering herfra. 

Vi har været gennem flere af disse fejlbeskeder og gjort dem mere informative, så de er brugbare. 
Alt i alt har vi forbedret 6 forskellige beskeder. Lige præcis dit eksemepel er blevet udbedret.

Hvis du løbende opdager flere steder, hvor beskrivelsen ikke er god nok, så er du meget velkommen til at byde ind. Så samler vi sammen til en anden gang, hvor vi kigger på den igen. 

Rigtig god dag smiley

 


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)