Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




ledige felter

+1
Som ny bruger af e-conomics og edb konsulent for flere firmaer, sidder jeg med en opgave at skulle lave et gennerelt konverterings forløb for kunder fra et andet regnskabssystem til e-conomics.

Dette er egentligt let nok, men problemet opstår når man har brug for flere felter end der er standard i systemet.

Kan det slet ikke lade sig gøre at der blev oprettet nogle felter ekstra i de forskellige tabeller f.eks deb/kre/vare som man kan bruge til hvad man vil, det kunne f.eks være 5 x alfanumeriske, 5 x numeriske og 5 x datofelter.

Felterne skulle ikke være nogle som e-conomics brugte og checkede på, men som man som bruger kunne lægge hvad man ville i dem og evt. vælge dem til visning på udskrifter.

Desværre løber man hele tiden panden mod muren med de manglende felter og forhindre mange med andre systemer i at overgå til e-conomics, da de ville miste informationer som for dem er vigtige i hverdagen.

venlig hilsen

Jørgen Pedersen
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Jørgen
For det første tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum – for det andet velkommen til e-conomic familien.
Det lyder rigtig spændende, at du er i gang med, at lave et konverteringsforløb til os.
 

Der er helt sikkert nogle udfordringer ved, at konvertering af regnskabsprogram – Nogle dele af regnskabsprogrammer er meget almindelige og ligner hinanden hvorved der kan være andre ting som der er forskellige.
Det jeg oplever er, at de fleste kunder vi skulle se på hvordan de arbejder og bruger det tidligere regnskabsprogram i forhold til hvordan de kan anvende os.
 

Jeg kan ikke helt se fidusen i, at sætte flere felter ind til information som programmet ikke skal bruge – jeg kan sagtens se, at der er tilfælde hvor nogle kunder gerne vil have informationen med over.

Men i det kunder så vil kunne bruge disse informationsbokse helt forskelligt ville vi gå væk fra det mere standard anvendelige regnskabsprogram. Det er derfor ikke et forslag jeg vil tage med videre for nuværende.

Jeg kunne dog godt tænke mig, at høre en situation eller to hvor du kunne bruge disse ekstra felter og hvad de skulle anvendes til?
Det er for, at sikre mig der måske ikke lå en anden løsning eller det var en information som andre kunder vil kunne anvende også.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)