Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Når man kopierer en ordre eller faktura...

0
Jeg har stor glæde af at kunne kopiere en ordre eller faktura og så blot ændre det, der skal ændres, for herefter at have en ny. Af og til får jeg desværre ikke rettet eller slettet leveringsdato eller evt. indsatte noter, der automatisk er kopieret med over.

Jeg har spurgt på, om dette ikke kan sættes op således, at disse informationer ikke kopieres med. Det kan det desværre ikke :(

Måske en ting I kunne udvikle på, da det typisk er kundens data og varenumre, der er praktiske ikke at skulle til at oprette igen. Sjældent eller aldrig, at man skal bruge den samme lev. dato, reference o.l. i en ny ordre eller faktura.
i Forslag » Andet af (120 points)
lukket af

1 Svar

Hej Jette
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

 

Vi har fornylig besvaret et tidligere indlæg som omhandler samme problematik - Det har vi valgt, at tage med til vores næste prioriteringsmøde.
Jeg lukker derfor dit indlæg med henvisning til det andet - bare så vi har det samlet et sted. 

Endnu engang tusinde tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum :)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)