Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ny Momskode

0
Det vil være skønt med en momskode som kan håndtere momsreglerne vedrørende beregning af moms efter reglerne for brugte genstande.  Til Antikvitetsforhandlere.

Periodens Køb minus Periodens Salg og 20% moms heraf.

Brug for en momskode som automatisk kan føre debet / kredit i stil med omvendt betalingspligt, her blot til en konto i Finans under omsætning og balancen under udgående moms. og på momsopgørelsen fremkomme sammen med den udgående moms.
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej Conny,

Mange tak for dit indlæg.

I forhold til momskoder kan man sagtens oprette en momskode med 20% sats i e-conomic. Det kan man gøre på det orange tandhjul -> alle indstillinger -> regnskab -> momskoder.

udfordringen er dog, at det kun er "fortjenesten" der skal beregnes moms af, hvilket gør at e-conomic på en given vare skal kunne beregne fortjenesten, og så bliver det først kompliceret og en større udfordring at implementere en løsning, ud fra den måde e-conomic virker på i dag.

Bogfører du selv fortjenesten som salg, eller på en særskilt konto - så kan det muligvis give mening at oprette en sådan momskode. Jeg er ikke ekspert på momsreglerne på dette punkt, så ville være ked af at vejlede dig til en løsning i hvordan du skal bogføre det. Derimod vil jeg meget gerne hjælpe dig med at oprette en momskode som fungerer ligesom omvendt betalingspligt, med en sats på 20%.

Kontakt endelig supporten for hjælp til den del smiley

Jeg tillader mig at tagge dit indlæg som "implementeres ikke", da man selv kan oprette en momskode, og der ikke er udsigt til vi laver en større løsning for at løse det i e-conomic. Er der noget jeg har misforstået i dit indlæg, må du endelig skrive retur herinde.

Mange tak for dit indlæg.


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (8.2k points)