Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for at importere datafil med projektnumre til kassekladden

+1
Hej E-conomic

Hvornår gør I det muligt at importere en fil med mulighed for at medtage omkostningsnummer og projektnr.?

Vi bruger hver mdr. 3 timer på at bogføre en fil manuelt ind, så det ville være en stor forbedring for os, hvis det blev muligt at indlæse en fil i kassekladden med ovenstående kolonner.

/Sandra
i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af 🔒

3 Svar

Hej Sandra
Tusinde tak for dit indlæg her på vores forum :)

Det er ikke en funktion der i øjeblikket er prioriteret til, at udbygge. Det er taget med videre og ligger indtil videre på teknikkens bord men ikke som en prioriteret del af planen. Derfor kan jeg heller ikke sige hvornår det bliver lavet eller om det faktisk bliver lavet.

Jeg er dog rigtig interesseret i, at høre hvor jeres fil kommer fra siden, at den også er udfyldt med diverse projekt nr. og omkostnings nr. - Det kunne være, at det ville være en løsning, at lave en integration via API'et hvor det er muligt, at overfører projekt- og omkostningsnr.

Håber derfor, at du vil fortælle lidt nærmere omkring arbejdsgangen og hvor det kommer fra?

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas

Tak for svar. Det var ærgerligt for vi bruger som sagt meget lang tid på at gøre det manuelt i kassekladden.

Det ville være en Excel eller csv-fil, vi ville indlæse.

Udfordringen er at vi gerne i finansdelen, vil bogføre de timer, der er registreret i projektmodulet. Det kan vi ikke uden at afslutte projekterne (og det gør vi ikke), da vi kan risikere at skulle åbne dem igen - derfor spærrer vi dem kun. Har du en løsning, så kontakt mig meget gerne på 29 74 42 90.

Mvh. Sandra
Forslag af (190 points)
Hej Sandra :)

Jeg beklager den lange svartid i forhold til din forespørgsel.

Jeg har taget din problemstilling op med vores udviklere igen. Sagen er den, at vi på den lange bane gerne vil kigge på import generelt i e-conomic. Her falder import af projektposteringer i klassekladden ind under.

Fordi det falder ind under et større projekt, så vil jeg afvise dit forslag for nu. Der er ikke lagt en konkret plan for, hvornår vi kigger på import, men som tingene er nu, så bliver det ikke i 2018. Planerne kan dog ændre sig og hvis der sker noget nyt i sagen, så skal jeg nok opdatere dig her på indlægget :)

Endnu gang undskyld for du ikke har fået svar og rigtig glædelig jul :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)