Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




"Øvrig Ref" felt - mangler under Abonneement

0
Der er mange kunder som benyttter felt "øvrig ref" til information(købers ordre), når de faktureres via EAN -  dette felt findes pt ikke under abonnement kørsel - Dette er et stort problem hos os. Kan I evt. oprette det felt(øvrig ref) ovre i abonnemt - så kunder kan faktureres automatisk ?? mvh Jan
lukket med noten: Henvises til forumindlæg 15633 (link i svaret nedenunder)
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (120 points)
lukket af

1 Svar

Hej Jan
Tak for dit indlæg og forslag her på vores forum J

 

Det er et forslag vi tidligere har set her på forummet – det er et vi gerne vil tage med videre til vores prioriteringsmødet.
Jeg må dog erkende, at det tidligere forslag er over et år gammelt og der ikke er arbejdet nærmere på sagen selvom jeg er helt enig i, at det ville gøre abonnements modulet markant mere automatiserende. Jeg er dog ikke klar over opgavens omfang.

Jeg vælger derfor, at lukke dette indlæg med henvisningen til det tidligere indlæg – så det er samlet også vil jeg tage det med til vores næste prioriteringsmøde.

Endnu engang tak for dit forslag her på vores forum 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)