Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Hvordan minimerer vi ordreindtastningstiden?

0
Det er jo ikke nogen hemmelighed at det tager laaang tid at taste ordrer i e-conomics, og at det er besværligt at rette i ordrerne, da man skal ind på hver enkelt varelinie og ikke kan rette i listeform.

Er der nogen der har forslag til hvordan man kan effektivisere ordreindtastning/rettelser, så hører jeg rigtig gerne fra jer her.

Jeg overvejer at få tilknyttet et system således at vi med håndscanner eller touch screen kan indtaste varerne. Det er typisk kassesystemer der kan dette, men det er lidt overkill, da vi ikke har butik og de løsninger/integrationer, vi har undersøgt  kræver både investering i soft- og hardware.

Ville være rigtig taknemmelig for at høre brugernes (og også gerne e-conomics) bud på dette.
i Spørgsmål » Andet af (160 points)
opdateret af

2 Svar

Hej

Vi har en ordreregistreringsapp til e-conomic der både kan anvendes ved at taste eller ved scanning.

App´en viser hvad der er på lager, hvad den pågældende vare er solgt til den pågældende kunde sidste gang der var et salg,

Den viser kreditmax samt saldo på den enkelte kunde

Endelig kan man oprette debitorer fra app´en

Hvis du synes det lyder interessant så ring eller skriv - vi har telefon 7025 7600 eller mail salg@itnvision.dk

Du kan altid få en test mulighed i 14 dage.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Spørgsmål af (18.2k points)

Hej Mill & Mortar
Tusinde tak for dit spørgsmål her på vores forum. 

 

Det lyder rigtig interessant og jeg kan se, at vores app partner itn-vision har givet et indspark om, at de kan muligvis kan hjælpe dig. 
Jeg ved, at andre kunder har gået med overvejelse om, at løse det ved, at lave en form for "intern webshop" som så ville integrere til e-conomic. Der er dog ofte forskel på hvilke behov der er i forhold til hvem kunden er og derfor vil det være bedst med en direkte dialog med dig.

Derfor håber jeg, at du vil kontakte vores branche team som sidder med det store kendskab til vores app partnere og de løsningerne der er, at finde i vores "økosystem"
De vil i samarbejde med dig finde ind til dine behov og derved forhåbentlig finde mulige løsninger til dig.

Du kan skrive til dem på branche@e-conomic.com

 

Jeg håber, at det kan være med til, at give dig nogle forskellige løsningerne og selvfølgelig at andre vil gøre itn-vision kunsten efter og komme med deres indspark.

Endnu engang tusinde tak for dit indlæg her på vores forum. Der skal også være en stor tak herfra til dig Per for dit indspark og et bud på løsning. Det er værdsat.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (39.3k points)