Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kan ikke skrive minus i firefox

0
Hej

Kan I rette fejlen med at man ikke kan skrive minus i superkladden, hvis man bruger Firefox?

Måske prøver I at hjælpe så regnskabet ser bedre ud, når vi kun kan bogføre positive beløb. Men ikke desto mindre har vi nogen gang brug for et lille minustegn ;)

Ved godt at det virker bedre i Chrome, men her i huset bruger vi allesammen Firefox, så det ville være dejligt, hvis det kan laves på et tidspunkt.

Men indtil videre zapper jeg bare lidt rundt mellem Firefox og Chrome, når jeg skal bogføre en betaling med minus foran beløbet.

God dag

/vh. Nina
i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af (710 points)
gen-kategoriseret af

2 Svar

Hej Nina

Mange tak for dit indlæg og har fuld forståelse for, at det kan blive som at sidde foran fjernsynet en lørdag aften hvor der ikke er noget i, med al den zappning :)

I forbindelse med dette, har jeg brug for lidt uddybning i forhold til hvordan din superkladde er oprettet, da dette kan være meget forskelligt fra bruger til bruge og i forhold til hvordan jeg har min.
Vil nemlig rigtig gerne genskabe det og gå videre med dette, da jeg er helt enig i, at det ikke skal være forskelligt fra browser til browser.

Ser meget frem til at høre fra dig, så vi kan få det løstsmiley



 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Bogføringshjælp af 🔒 (29.9k points)

Hej Nina
Jeg er ved, at rydde lidt op i vores gamle indlæg og faldt her over dette smiley

 

Jeg vil rigtig gerne høre nærmere om din udfordring er blevet løst? Så du kan arbejde i firefox som resten af huset.

Jeg flytter imidlertid dit indlæg over til "spørgsmål" og fjerne tagget "udestående." Men vil stadig rigtig gerne høre om din udfordring er blevet løst.

Endnu engang tusinde tak for, at du har delt din udfordring her på vores forum :)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Bogføringshjælp af (39.3k points)
Nej - det opstår stadig.
Tak for din tilbagemelding - det lyder lidt mystisk. Jeg har forsøgt i min egen aftale og her kan jeg sagtens skrive minus beløb i superkladde med firefox.

Jeg kunne derfor rigtig godt tænke mig, at få en kollega til, at ringe dig op idag f.eks. så i kan prøve, at tage snakken om hvad der sker og min kollega kan se hvordan din superkladde er sat op evt.

Hvis du er interesseret i et opkald så må du meget gerne skrive dit telefon nr. til info@e-conomic.dk ATT: Andreas Polk ang. forumindlæg 19411  - så finder jeg en kollega der kan ringe dig op idag eller hvilken hverdag det lige passer dig.

Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic
Hej - det er kun noget der sker random fejl og mange e-conomic folk har forsøgt at løse det. Det virker altid i Crome, så jeg zapper bare derover når det er "i stykker". Jeg har desværre ikke mere tid til rådighed til e-conomic fejl på denne side af Nytår, men vil selvfølgelig kontakte jer igen, når og hvis problemet stadig figurerer næste år.

vh. Nina
Hej Nina.
Det var da irriterende, at det så ikke er blevet helt løst endnu.  
Super fint, at du i det mindste har en back-up i "chrome"

Du er mere end velkommen til, at kontakte os når der er tid til det igen.
Rigtig glædelig jul og godt nytår :)