Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Indskanning (Ny) - Forstørrelse ved MouseOver er op af bakke

0
Hej,

Jeg bruger indskanningsmodulet utrolig meget og er rigtig glad for den "nye" udgave. Der er dog en ting der irriterer mig grænseløst hvis jeg kommer til at køre musen hen over et bilag forstørrer den det, selvom det ikke lige var det jeg havde tiltænkt. Nogle gange kræver det lidt gymnastik med cursoren at få den til at forsvinde igen, nogle gange forsvinder den så snart musen forlader forstørrelsen. (Med Firefox)

Jeg kan ikke se hvorfor den skal forstørre det med mindre jeg trykker på den og rent faktisk vil have den vist.

PS: Hvordan får man sine aftaler der stadig køre på den "gamle" over med den "nye" indskanning?

Mvh Kristian
i Forslag » Bilagshåndtering af (430 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Kristian

Vi er bekendt med udfordring i mouse over - vi arbejder på en mere smidig løsning som ikke er så indtrængende.

Hvis du ønsker at få aftaler over på det nye scanning så kan du blot sende mig en liste med aftalenumre på mail til lba@e-conomic.com så skal jeg nok få det aktiveret på de yderligere aftaler. :)

Med venlig hilsen Lasse Bager Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af 🔒 (34.9k points)

Hej Kristian smiley

 

Som min kollega Lasse har nævnt er der blevet arbejdet på en løsning i forhold til "mouse over" i det nye indscanning så den ikke være så indtrængende. 
Det skulle du have oplevet er blevet implementeret så det nu er en knap midt på billedet der vil give forstørre billedet ved "mouse over" 

Jeg ville lige opdatere indlægget så andre kunder som kigger på indlægget kan se, at det er blevet rettet. 

Endnu engang tusinde tak for dit indspark her på vores forum. Det er værdsat 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Det var dejligt, der er dog et nyt irritationsmoment (for mig) hvis man har åbnet ens ubehandlede bilag i et nyt vindue, kører musen hen over og trykker for at åbne bilag i "fuld skærm". Så åbner den i samme vindue dvs. når man skal "lukke" bilaget eller tilbage, skal man vide man kan trykke backspace for at gå tilbage (Da vinduet åbner uden toolbars) ellers hvis man lukker "på det røde kryds" lukker den også de ubehandlede bilag man er igang med...

Så, mouseover click burde være target=_blank efter min mening.
Hej Kristian :)

Det er rigtigt, at der var noget rod i forhold til, at vise et bilag hvis der blev arbejdet med indscanning i pop-up -  det skulle du også have oplevet er blevet rettet således, at bilaget vil åbne i en særskilt pop-up således det er nemt, at navigere rundt.

Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic