forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Print funktion

0
Hej

I det 'gamle' indscanningsmodul var det muligt at printe hele bilaget fra ubehandlede bilag. Ville det ikke være en ide at tilføje en udskriftsfunktion i det nye modul, så man kan printe bilagene fra ubehandlede bilag? Lige nu bliver man rådet til, af chat supporten, til at åbne hver side i hvert bilag og printe derfra. Det er utroligt upraktisk, især når man har bilag på flere sider. Jeg forstår ærlig talt ikke hvorfor man ikke har tilføjet denne funktion lige fra starten!
spurgt 4 Aug, 2016 i Forslag » Indscanning af Perveld (120 points)
status opdateret 20 Dec, 2016 af Andreas Polk

2 Svar

Hej Perveld

Vi er på sagen. Vores udviklingsafdeling er ferieramt lige nu, men opgaven er oprettet og specificeret så den afventer det manuelle arbejde for at få det gennemført.

Jeg vil ikke give dig nogle falske forhåbninger, men mit eget er at det er færdigt i slutningen af næste uge og så kommer det ud til jer ugen efter, men som sagt er det med forbehold grundet ferie.

Jeg opdaterer dig så snart vi har det på plads her på dette indlæg.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 4 Aug, 2016 Forslag af Lasse Bager (34,040 points)
Glimrende! Det ser jeg frem til. Tak for hurtigt svar

Hej Perveld.
Jeg kan se, at vi mangler, at få give en opdateringen på dette indlæg smiley

Som du gerne skulle have oplevet så har du nu muligheden for, at printe bilaget direkte fra ubehandlede ved, at du få det vist i pdf - så kan du udskrive det fulde dokument.
 

Jeg ændrer derfor indlægget til, at være gennemført. 
Rigtig god dag


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 20 Dec, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
i gang× 2
løst× 100
besvaret× 191
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.