Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Print funktion

0
Hej

I det 'gamle' indscanningsmodul var det muligt at printe hele bilaget fra ubehandlede bilag. Ville det ikke være en ide at tilføje en udskriftsfunktion i det nye modul, så man kan printe bilagene fra ubehandlede bilag? Lige nu bliver man rådet til, af chat supporten, til at åbne hver side i hvert bilag og printe derfra. Det er utroligt upraktisk, især når man har bilag på flere sider. Jeg forstår ærlig talt ikke hvorfor man ikke har tilføjet denne funktion lige fra starten!
i Forslag » Bilagshåndtering af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Perveld

Vi er på sagen. Vores udviklingsafdeling er ferieramt lige nu, men opgaven er oprettet og specificeret så den afventer det manuelle arbejde for at få det gennemført.

Jeg vil ikke give dig nogle falske forhåbninger, men mit eget er at det er færdigt i slutningen af næste uge og så kommer det ud til jer ugen efter, men som sagt er det med forbehold grundet ferie.

Jeg opdaterer dig så snart vi har det på plads her på dette indlæg.

Med venlig hilsen Lasse Bager Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af 🔒 (34.9k points)
Glimrende! Det ser jeg frem til. Tak for hurtigt svar

Hej Perveld.
Jeg kan se, at vi mangler, at få give en opdateringen på dette indlæg smiley

Som du gerne skulle have oplevet så har du nu muligheden for, at printe bilaget direkte fra ubehandlede ved, at du få det vist i pdf - så kan du udskrive det fulde dokument.
 

Jeg ændrer derfor indlægget til, at være gennemført. 
Rigtig god dag


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)