Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Dimension/afdeling

0
man kan kun eksportere afdelingsregnskab til 8 kolonner.

Det giver en masse bøvl når man får regnskab over i excel.

Jeres super support mente jeg bare kunne købe et eksternt firma til at lave en ordentlig rapport, men jeg mener måske ikke det burde være så svært for jer, at lave en eksport som sætter afdelingerne op i kolonner uanset antalet af kolonner.

 

Lige nu laver den ligesom hele saldo balancen igen under de 8 kolonner og det giver slet ikke nogen mening og burde være mere besværligt for jer at sætte op eksportmæssigt.
i Forslag » Andet af (150 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Anva

 

Tak for dit indlæg :)

 

Først og fremmest vil jeg gerne medgive at jeg sagtens forstå dit forslag og hvorfor det giver mening for dig.

Som programmet er skruet sammen på nuværende tidspunkt er det maksimale antal af kolonner, der vises i afdelingsregnskabs rapporten, valgt til at være 8.

Grunden til dette er at der er nogle tekniske udfordringer ift. pladsen i programmet, hvis man skulle have visning med mere end de 8 kolonner i rapporten, og det er i virkeligheden derfor det er en mere omstændig opgave. 

 

Nogle af vores samarbejdspartnere, har dog udviklet en integration, her kan jeg nævne budget123, hvor man har muligheden for at få et overblik over mere detaljeret rapporter. Dem kan man læse mere om her.

 

Jeg vil ikke afvise at det er en funktionalitet, som er at finde i e-conomic engang i fremtiden, men som det er nu er det ikke noget vi kommer til at tage med til vores prioriteringsmøde i denne omgang.

 

Jeg håber dog at ovenstående løsning med app partneren kan komme i betragtning, selvom det formentlig ikke lige var det svar du håbede på.


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Tobias Johnsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (1.8k points)
Hej Tobias
I har været 3 mdr. om at lave den besvarelse og så kommer i med en gang vrøvl omkring jeres struktur.

Hvis du gad bruge 2 min. på at læse hvad jeg egentlig spørger om så vil du kunne se, at det er eksport jeg brokker mig over. Selv dimensioneringsdelen har jeg anerkendt ikke kan laves ordentlig fordi I ikke ønsker det og struktur i program åbentbart ikke understøtter strukturerede data.

men jeg spørger om jeres eksport kan sættes smartere op så man kan arbejde i det bagefter. Selvom jeg ikke er programør så har jeg en del erfaring med export og med mindre e-conomic er helt sindsygt sat op så burde det være muligt, at lave en ordentlig export så man ikke skal klippe rundt i det bagefter.

En henvisning som både dig og support nu har givet om at jeg bare kan tilkøbe ekstra app eller for programmeret tilretninger er bare udtryk for dårlig service.

Selvfølgelig kan jeg købe mig til det, men kunne også være god service at I lavede en ordentlig export når I nu er bekendt med problemet.