Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Enheder og sproglag

+2
Hej vi har economic med lagermodulet da vi har brug for flere sproglag - vi har pt. 2000 produkter oprettet med ekstra sproglag på tysk og engelsk - problemet er nu at enhederne stadig fremkommer på dansk fordi man kun kan rette varens danske navn til et nyt sproglag - der mangler en rubrik i denne funktion hvor man også kan tilrette varens enhed til et andet sprog. Det ser uprofesionelt ud når vi fremsender en faktura på  engelsk eller tysk og alt er tilrettet til det pågældende sprog på nær enheden som stadig fremkommer på dansk ... vi har heller ikke mulighed for at ændre dette manuelt da det er for tidskrævende da fakturaen af og til kan være på mange hundrede linier - det bør være muligt at tilføje en ændring af enhedens navn under sproglag ?
i Forslag » Andet af (480 points)
Dette har vi også brug for. Og det har ALLE andre virksomheder der sælger varer til udlandet også. Hvor mange kunder har e-conomic, der gør det?
Dette behov har vi i den grad også. Jeg talte med e-conomic om det allerede for 7 - 8 år siden, så det er forbavsende, at der intet sker.

1 Svar

Hej Rune,

Jeg kan sagtens forstå behovet for at enheder skal være i samme sprog som varen. Jeg kan også sagtens se udfordringen i at skulle ændre det på alle varelinjer. Det er som udgangspunkt ikke et forslag jeg har hørt tidligere.  

Jeg vil derfor i første omgang ikke tage dette med videre, da efterspørgslen ikke er lig med tiden det vil tage at udvikle det, da vi hellere vil fokusere på områder, der skaber merværdi for flere kunder. Hvis det skulle vise sig efterspørgslen er større end umiddelbart antaget vil vi naturligvis være villige til at genoverveje dette.

Hav en rigtig god sommer.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Nina Andersen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (860 points)
Dette er desværre et godt eksempel på, at e-conomic ikke kan se et ganske hverdagsagtigt behov, eller skue ud over deres egen næsetip ved at hævde, at de aldrig har hørt om problemet før. Det tror jeg ikke på. Måske har en enkelt medarbejder ikke hørt ønsket tidligere. Men det tror jeg snarere hører til manglende erfaring eller manglende internationalisering. Selvfølgelig skal man kunne lægge enheder ind som et sproglag, hold nu op.
Jeg har f.eks. en kunde, hvor 65% af omsætningen er til udlandet, og hvor sproget er engelsk. Det har så medført, at man anvender engelske enhedsbetegnelser til danske kunder, - fordi det er det nemmeste. Så f.eks. "Regnfrakker" leveres til danske kunder i pieces. Smart - eller!!??
Ja, selvfølgelig er der brug for det - men typisk at jeg modtager endnu et afslag. Tror ikke at E-conomic er gearet til handel med udlandet eller også vil de det ikke - vi handler med + 30 lande og skal på hver faktura skrive enheden i det respektive sprog manuelt. en meget tidskrævende affære. Ydermere når man bestiller fra udenlandske leverandører, så fremkommer sidste indkøbspris heller ikke i den respektive valuta, så man har ingen chance for at tjekke om man modtager den korrekte pris, med mindre man igen manuelt ser hvad der er opkrævet på sidste faktura ... også alt for tidskrævende. Vi har 1800 produkter som vi sælger i 3 sprog til +30 lande og køber hjem fra +50 leverandører. Derudover har vi problemer med fastsættelserne af kostpriserne til lagerstyringen, da vi kun kan afgive en købspris og ikke tillægge den faste fragtprocent som vi har liggende på de respektive leverandører. Hver gang jeg spørger til basale behov får jeg afslag og det implementeres ikke. Jeg undrer mig ?