Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tilføje branche og stillingsbetegnelser på kunder

+1
Hej E-conomic,

Er der noget sted i jeres system, hvor man kan tilføje branche for ens kunder samt stillingsbetegnelse på de enkelte medarbejdere? Dette således, at man kan trække rapporter ud fra disse data og bruge dem fx ift. salgskampagner og interne analyser. Eller findes der et system som kan integreres med E-conomic, der kan netop dette?

På forhånd tak.

Mvh. Lars Kobberholm
i Forslag » Andet af (410 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Lars
Tak for dit forslag her på vores forum :)

 

Det er ikke en funktion der findes i systemet og det er ikke noget der ligger i planerne for e-conomic. Men som du nævner kan det være, at vi har en app partner som kan integeres til e-conomic og det lyder meget som, at et kundestyrings program (CRM) og du kan se de forskellige app partnere vi har på området her.

Men ellers må du meget gerne skrive til vores branche team som har et bredt kendskab til vores app partnere og vil kunne tage en snak med dine behov og finde et godt match til dig.

Du kan skrive til dem på branche@e-conomic.com og beskriver det du har gjort for mig også blot giver dem dine kontakt oplysninger så vil de tage fat på dig.

 

Jeg sætter derfor opslaget som Implementeres ikke da det ikke kommer i e-conomic men jeg tror vi kan finde en super løsning i samarbejd med et andet system.

Endnu engang mange tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum. Du må have en rigtig dejlig dag :)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)