Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Faktura dubletter

0
Hej

Vi oplever til tider at der er to ens faktura, når vi overfører en ordre til fakturering, det syndtes vi er lidt træls.
i Forslag » Andet af (3.3k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Bjørn.
Tak for dit indlæg her på forummet :)

 

Det lyder mystisk og kan godt forstå i synes det er træls. Jeg skal bare lige være helt sikker på, at jeg forstår hvad der sker.  Som jeg forstår det så bliver der altså oprettet 2 fakturaer når i overfører en ordre til fakturering?

Dette skulle selvfølgelig ikke kunne lade sig gøre og jeg kunne derfor godt tænke mig hvis du havde mulighed for, at optage en skærm video hvor jeg kan se scenariet. Du kan bl.a. bruge programmet Jing til, at optage en lille skærmvideo. 

Hvis du kan få det til, at lade sig gøre må du meget gerne sende det til info@e-conomic.dk   ATT: Andreas Polk - Forumindlæg 18953 

 

Som du også skriver så er det noget i til tider oplever. Har der været nogen sammenhæng hvor situationen er opstået? Det er bare så jeg kunne prøve, at teste det i en demo aftale og se om jeg kunne genskabe fejlen.

 

Jeg ser frem til, at høre fra dig så vi kan undersøge det nærmere. Du må have en god aften :)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas
Det er et fænomen, som vi også oplever fra tid til anden.
Der er tilsyneladende ikke regler for, hvornår det sker, så det er svært at genskabe.

Mvh
Finn
e-consutic.dk
Hej Andreas
Det sker som sagt periodisk, ligesom mange andre "sjove" ting vi oplever i systemet.

Jeg syndtes ikke at jeg har tiden til at optage problemet.

personligt tror jeg problemerne kommer fordi at jeres Java script hænger, og derfor kommer til at lave loop.

Sådan at den samme "kommando" bliver udført flere gange, dette ville nemlig også kunne forklare de fleste andre "sjove" ting vi ser i e-conomic.

vi oplever nemlig også tit LANG vente-tid på opslag i vores vare kartotek.
Hej Andreas

Jeg ved ikke hvordan jeg skulle kunne optage dette problem, da det også tit er forsvundet når jeg prøver at genskabe det. Jeg får dog stadig henvendelser fra mine kollegaer om at dette problem opstår.
Og jeg er rimelig træt af at skulle rydde op i det.
Hej Bjørn og Finn.
For det første må i undskylde det sene svar - det har jeg misset.

Jeg medgiver, at det er meget svært, at optage dette scenarie - på sin vis også derfor det er en udfordring at rette når det sker sporadisk.

Jeg har samlet jeres information her og forsøger selvfølgelig, at undersøge nærmere om hvordan vi kan udbedre denne udfordring - der er dog også andre fejl som er prioriteret højere når det påvirker flere kunder samt oftere.

Hvis i finder en sammenhæng eller en anden tanke vil jeg sætte stor pris på hvis i vil give informationen her.

Endnu engang tusinde tak for jeres engagement for vores program - jeg vil opdaterer indlægget når jeg har noget, at informere med

Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic
Jeg tror problemerne kommer fordi at jeres Java script hænger, og derfor kommer til at lave loop.

Sådan at den samme "kommando" bliver udført flere gange, dette ville nemlig også kunne forklare de fleste andre "sjove" ting vi ser i e-conomic.

vi oplever nemlig også tit LANG vente-tid på opslag i vores vare kartotek.

Min løsning har været at finde et andet økonomi system, et som ikke laver "tilfældige" "rettelser". og hvor jeg kan undgå at have en (lager Lokation ingen Lokation).
Hej Bjørn
Tak for din uddybende kommentar :-)

For det første så er jeg rigtig ærgerlig over, at din løsning har været, at finde et andet system - Det lyder dog til, at det virker bedre for dig og det er det vigtigste.

Tusinde tak for, at du stadig har taget dig tid til, at komme med et kvalificeret bud - det giver mig lidt mere, at gå videre med.

Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic
Det bud jeg kom med, er copy paste fra det svar jeg skrev den 7. Juni. længere oppe i tråden