Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Udestående ved ny ordre/faktura

+7
Hej.

Det ville være en rigtig fin detalje hvis man kunne se kundens udestående på en nem måde når man taster ordrer eller laver en faktura.

Nogle gange når kunden placerer en ordrer, og man taster den med det samme, er det en hjælp hvis man direkte får oplyst hvis kundens kreditlimit eller betalinger er overskredet.

Mvh

Kristian
i Forslag » Andet af (330 points)
status opdateret af 🔒
Meget relevant for os også :-)
Hej Jens

Du får også lige en kommentar, så jeg er sikker på du også ser forbedringen. Nederst i tråden er der en forklaring, hvad vi har forbedret. Jeg håber det er noget du kan bruge :)

5 Svar

Super forslag- det er meget brugbart at vide om kunden har nået kreditlimit! :)

 

e-conomic? Hvad benyttes feltet kreditmax rent praktisk til ?
Forslag af (2.3k points)
Hej Kasper

Kreditmaks kan nu benyttes meget bedre. Jeg har lavet en forklaring nederst i tråden af, hvordan det fungerer. God fornøjelse :)

Hej Kristian 

 

Lidt søgning gav mig følgende:

 

Så hvis du sætter limit til 5.000,- så får du først når du trykker bogfør en advarsel..

 

Kreditmaksimum Her kan du angive et maksimum for den pågældende kundes kredit. Når maksimum nåes i forbindelse med en ordre/tilbud/faktura vil du få en advarsel om "Kundens saldo + det samlede bruttobeløb er større end kreditmaksimum", inden du trykker "Bogfør". Kreditmaksimum anføres altid i DKK (aftalens grundvaluta).

 

 

Spørgsmål til andre: 

Er det ikke super relevant at når kunden har overskrevet et limit, og man OPRETTER et TILBUD/ORDRE&FAKTURA etc... så får man en POPUP eller et RØD FLAG på skærmbilledet...

Når man først når i fakura øjeblikket er det jo for sent at tilbageholde en ordre? 

Forslag af (2.3k points)
Det kunne også være godt at man kunne få en indikation om der var overskredne fakturaer, kreditlimit eller ej, når man taster en ordre, så kan man mange gange tage den med kunden når nu han/hun er i røret. Ville være rart.

Hej Kristian, Jens og Kasper :)

For det første mange tak for forslaget og jeres interesse for udviklingen af vores program. 
 

Jeg vil starte med, at klargøre hvordan kunde feltet "kreditlimit" virker inde i e-conomic som Kasper også har beskrevet. 

Så hvis kunden enten har nået eller når sit "kreditmaksimum" med det nuværende tilbud/ordre/faktura så vil informationen stå øverst i venstre hjørne i pop up boksen når der enten trykkes "bogfør og send faktura" / "send ordre" / "send tilbud". Så det vises inden, at der endeligt sendes faktura/ordre/tilbud afsted. Tilfældet kan ses på billedet nedenunder ved faktura men ser ens ud ved "send ordre" og "send tilbud" 

 

 

 

Som jeg forstår det oprindelig forslag så går det ud på, at i gerne så, at påmindelsen kom før i processen. 

Så når der f.eks. blev valgt kunden i en ny faktura/ordre/tilbud så skulle der komme en pop up påmindelse som beskrev er der var overskredet kreditmaksimum og/eller hvis kunden havde en forfalden saldo. 

 

Jeg vil bare være helt sikker på, at jeg forstår jeres forslag helt korrekt. Derfor vil det opfølgende spørgsmål være om det er de i har tænkt angående forslaget?

Jeg ser frem til, at høre nærmere :)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Tak for svaret.

Ja det er rigtigt. For mig vil det vigtigt at det er synligt direkte når kunden er valgt, hvad enten det er ved oprettelse af ny ordre/faktura/ tilbud.

Det kan være en pop up eller blot en label på ordrebilledet.

Ikke først når der bogføres faktura, der er det for sent efter min mening da jeg så i mange tilfælde allerede har sendt varen afsted.

Mvh
Kristian
Jeg har lige skrevet et opslag om lige netop den her udfordring. For selvom der er kreditmaximum på kunden, kan man jo blive ved med at taste, så ordren bliver større end kreditmaximum, og man kan endda sende ordren og overfører den til lager.
Det gir ingen mening. Det er vigtig at man ser med det samme at her er der noget man skal være opmærksom på. Og at man først ser den, når ordren er tastet - det er lidt sent i processen, det skulle jo gerne være når man oprette ordren at det kommer frem.
Gir' det mening?
Hej Tanja og kristian
Tak for jeres uddybende kommentarer -  jeg sætter forslaget som overvejes. Det vil være noget vi vil tage med hvis det bliver prioriteret, at det indgå i vores roadmap for 2017.

Jeg vil opdaterer indlægget nærmere når der sker mere i beslutningen.

Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic

Hej alle der følger med her :)

Jeg giver jer lige en lille opdatering.

Vi er i fuld gang med at kigge på en løsning, som jeg tror ville løse jeres forespørgsel.

Det er godt nok i forhold til kreditmaksimum, hvor man kan angive maks kredit for specifikke kunder.

Tanken er her, at man skal kunne se, hvad maksimum er direkte på fakturaen og ydeligere, hvad det konkrete udestående beløb er på.

Løsningen er ikke helt klar endnu, men jeg kan lige vise jer, hvad tanken er her:

Jeg beklager, hvis billedet ikke har den bedste kvalitet, men jeg håber at tankegangen bag er synlig.

Jeg sætter derfor forslaget som planlagt. Jeg skal nok komme med en opdatering, når det er implementeret i programmet :)

 


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Tak, det ser fint ud. Hvis det vises på alle kunder, også selv om de ikke har et kreditmaks (eller det er 0) så vil det være fint at få vist deres udestående der.
Dog kunne det være fint hvis der var forfaldent beløb også. ala:
Saldo:     25.456,20
Forfaldne fakturaer: 13.400,30
Kreditmaks: 50.000,00    (eller 0,00)

Mvh
Kristian
Hej Kristian og tak for din feedback :)

Forfaldne faktura var ikke tænkt med i første omgang, men det giver da mening også at have med der. Jeg tilføjer din ide til sagen! Mange tak for det.

Hilsen Jesper Mieritz
Hej Kristian :)

Det er efterhånden lidt siden du efterspurgte en bedre mulighed for at se udestående på en kunde.

Derfor er jeg også meget glad for at kunne fortælle dig, og andre der følger med, at vi oppe til højre på alle tilbud/ordre/faktura viser, hvad det udestående beløb er inkl. alle igangværende tilbud/ordre/faktura.

Hvis du kombinerer dette med kreditmaksimum, så vil vi også vise, hvad maksimum er på og markere beløbet med rødt, hvis det bliver overgået.

Jeg håber det er en mulighed, som vil gavne jer i jeres hverdag :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Sådan! Sindsygt brugbart hvor man netop skal se det!

 

 

Tak!
Yes! det var lige hvad vi havde brug for :D  Tak for det!
Hej begge to. Super fedt det er noget i kan bruge!

God fornøjelse med det og rigtig god dag :)
Hej Jesper,

Super fedt... dejlig "lille" forbedring, men med en stor og nyttig funktion.

Men, som altid, mere vil ha' mere... hvad om man tilføjede yderligere et "heraf forfalden" beløb - måske endda i rød.
Hej Helge,

Jeg kan godt forstå din tankegang her.

Lige om den skal være rød, ved jeg ikke, da dette benyttes i forhold til kreditmaksimum, som også er kommet med her.

Der kan dog sagtens bruges andre muligheder end en rød markering. Jeg sender ideen til udviklerne, men jeg må også forventningsafstemme her og side, at chancen for de griber den nu og her ret lille. Jeg giver den videre. Hvis det bliver aktuelt, så melder jeg tilbage :)