Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Annullering af kladdefaktura (fra ordre)

0
Hej E-conomic

Jeg er nogle gange for hurtig på tasterne, og kommer til at konvertere en ordre til en faktura, fordi jeg egentlig vil ophæve afsendelsen af ordren for at kunne rette i den og sende en ny til kunden.

Kan I sætte muligheden for at fortryde at ordren skal til faktura (når det allerede er sket) eller flytte rundt på felterne for "konvertér til faktura" og "Ophæv sendt-status"?

Jeg ser frem til at høre jeres svar. :- )

God dag til jer.

 

Venlig hilsen

HelleA
i Forslag » Andet af (5.9k points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Helle,

Mange tak for dit input!

I første omgang er det ikke noget vi vil lave om på, af 2 grunde.

Alle de knapper man skal bruge i vores flow ligger der - ved siden af hinanden. Fejl kan forekomme, og ændre vi på knapperne, vil andre hurtigtastere som dig, som er glade for hvordan det virker nu, pludselig begynde at lave fejl hvis vi ændrer deres arbejdsgang.

Såfremt en ordre er sendt, kan du gå i arkiv og søge ordren frem (her ligger den når den er registreret som sendt), og tage en kopi af ordren. Den nye ordre kan du redigere løs i og sætte op præcis som du vil have den.

Jeg håber du kan se det fra denne vinkel også, og hvorfor vi ikke vil begynde at ændre på denne del af programmet smiley

Igen tak for forslaget og for at du bruger vores forum, selvom det ikke vil blive implementeret.


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (8.2k points)