Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Prissætning

0
Vi prissætter jo varer tæt på en grænse - 19,95 istedet for 21,82, men det gælder jo også for højere priser: 1.995, 1.495 osv. Jeg tilbyder to produkter, der sætter salgspriser i e-conomic og jeg vil gerne høre, om der findes nogle standarder/formaliserede fremgangsmåder for denne type prissætning eller om det bare er "sund fornuft".

Venligst

Søren Dalby
dalbydata.dk
lukket med noten: lukket pga. kommentaren.
i Spørgsmål » Andet af (500 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Søren,

Mange tak for dit indlæg og for at du bruger vores forum.

Jeg må indrømme jeg mangler lidt på forståelsen for, hvad du egentlig mener omkring prissætning med de forskellige tal du har skrevet. 

Du må meget gerne uddybe dit forslag, så vi kan give dig et fornuftigt svar smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (8.2k points)
Hej Magnus,

Det var ikke et forslag til e-conomic, men et forsøg på at få input til mine produkter. Jeg tror at jeg er kommet til at fare ud af en forkert tangent og har derfor lukket sagen.

Tak for din opfølgning.