Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Forslag - "posteringsnotat"

0
Jeg står for indskanning og postering af mit bogholderi, og posterer således i særskilte kasseklader, som jeg opretter til hver måned, og som jeg ikke selv bogfører, idet den eksterne bogholder jeg anvender kan hurtigt tjekke og rette min evt. fejlposteringer, uden at skulle ompostere.

Fremgangsmåde fungerer glimrende - men en gang imellem vil det være rigtig nyttigt, hvis jeg i forbindelse med posteringsarbejdet kunne tilknyttet et kort kommentar/notat til en given postering, som forklaring på hvordan transaktionen hænger sammen - som måske vil gøre det letter for bogholderen at gøre sit arbejde.

Kunne det evt. lade sig gøre engang i fremtiden?
i Forslag » Andet af (2.3k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Channel 6

Tusinde tak for dit forslag her på vores forum :)

 

Det giver selvfølgelig super god mening, at kunne skrive en noten til posteringen og som jeg ser det er også muligt i systemet idag.
 

Det er her "tekst" feltet på en ny postering kommer ind i billedet. Det kan bruges til, at skrive oplysende tekst angående denne postering både så en ekstern bogholder vil kunne aflæse hvad posteringen handler om men også hvis du kigge et kontokort igennem.

Der er plads til maks 250 tegn i dette tekst felt og som jeg ser det skulle det gerne kunne hjælpe dig i din fremgangsmåde.

 

Jeg ser frem til, at høre hvad du tænker om dette felt og om det ikke vil kunne anvendes til lige netop den situation du beskriver.

God sommer :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)