Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Lade girokort-delen komme til syne på en girokort-ordrebekræftelse (layout)

+1
Hej E-conomic

Alt for ofte ser vi en af vores eco-kunde udsende en faktura, hvor de har valgt forkert layout. Problemet er, at jeres standard girokort-layout ikke viser girokort-delen, når der er tale om en ordre.

Så rent visuelt tror eco-kunden at de nu er i gang med at skabe en faktura med bankoplysningerne på og først når fakturaen er blevet afsendt opdager de det - med mindre de opdager det, når fakturaen er i sin kladdestiland.

I kunne løse det ved at lade girokort-delen komme til syne på en ordre også (og ikke først, når den bliver til en faktura-kladde).

I kan enten blot undlade at vise girokort-værdien eller - endnu bedre - indsætte girokort-værdien således at pengene går til debitoren (og ikke fakturaen som ikke er skabt endnu).

Jeg fortsætter med et relateret tip til jer ovre i dette indlæg:
https://forum.e-conomic.dk/18725/lad-en-faktura-kladdens-girokort-vaerdi-pege-pa-debitoren

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
i Forslag » Salg af (8.1k points)
opdateret af

1 Svar

Hej! Det er meget relevant for mit firma.

 

mvh
Forslag af (510 points)