Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Hvilken browser?

+1
For at kunne udnytte e-conomic optimalt anbefaler vi, at du som minimum anvender Internet Explorer 7.0 eller Firefox 3.5, da vi garanterer, at vores opdateringer er testet på disse browsere og vi kan supportere i Internet Explorer og Firefox.

Men som bruger af e-conomic er hastighed en vigtig faktor og vores erfaring er, at Firefox er væsentligt hurtigere end Internet Explorer.

Det kan være svært at svare på, hvilket browservalg, der er det bedste, da det afhænger af mange forskellige parametre og er i høj grad også en smagssag, så kom endelig med input til browservalg.

  Tanja Sørensen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
lukket
i Spørgsmål » Andet af (800 points)
opdateret af
Ville være godt også at have Chrome med på listen over browsere, som testes. Det er trods alt den mest anvendte browser.

5 Svar

 
Bedste svar
Jeg kan tilføje, at selvom vi ikke officielt understøtter Safari, er den min favorit!
Dog skal man være opmærksom på, at nogle gange kan en browser opføre sig lidt anderledes end en anden browser på detailniveau.

Det jeg har vænnet mig til er, at bruge en anden browser hvis min foretrukne opfører sig underligt ved en konkret opgave.

Have gerne flere browsere installeret på din maskine, og brug den der passer bedst til den konkrete opgave.

Af andre browsere kan jeg henvise til Michaels blogindlæg om samme emne <a class="postlink" href="http://blog.e-conomic.dk/hvilken-webbrowser-skal-jeg-v">http://blog.e-conomic.dk/hvilken-webbrowser-skal-jeg-v</a>ælge/#more-3699

Det er tankevækkende, at Internet Explorer er den langsommeste til at afvikle e-conomic, men desværre også den mest udbredte blandt vores kunder.

 Tejn Vanting NielsenOnline regnskabsprogram  e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomice-conomic blog - Hold dig opdateret
Spørgsmål af (480 points)
valgt som bedste svar af
IE er absolut den suverænt hurtigste (Explorer 11) og Firefox 28 og 29 absolut langsomst. Men der er nogle detailopgaver der sommetider crasher i Internet Explorer. De fungerer så (laaaaaangsomt) i Firefox. Google Chrome har også sine problemer hos mig, og er en evighed om at starte op.
Så hvis I lige kunne optimere e-conomic mod Internet Explorer ville e-conomic ligefrem blive rigtigt hurtigt ;-)
Jeg bruger stort set kun Googles Chrome, og det er meget sjældent jeg oplever problemer. Opstår der et problem, tjekker jeg altid lige i IE, eller Safari, om problemet er det samme der, før jeg kontakter supporten. Det er vist kun sket 1 gang.

<p>     Mange hilsner<br />     Susanne Røssell<br />     <br />     Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd</p>
Spørgsmål af (15.8k points)
Understøttelse af Firefox 4.0 - Kan i se på det??
Spørgsmål af (280 points)


Hej,

Hvad oplever du der ikke virker? (Jeg går næsten ud fra der må være noget der ikke virker?)

Jeg bruger den selv, og har ingen problemer. Som Tanja skriver, så er det minimum, derfor burde fremtidige også virke.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)



Der er kommet 3 opdateringer, en lille til Firefox (4.0.1), Adobe Flash og Java her til morgen og siden genstart har jeg ikke pt. set mere til min fejl (Kunne ikke lave Lageroptælling, rette vare osv., for menuen der skulle komme frem, når man trykker ret f.eks.)
Spørgsmål af (280 points)