Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Differencerede priser på varer

0
Hejsa,

jeg savner en funktion der giver mulighed for at have diffenrencerede priser på varer, alt efter antal.

Eksempel: Varenummer 1234 koster 10 Kr. pr. stk. ved køb af 10 stk. Ved køb af 20 stk. koster varenummer 1234 så 8 Kr. pr. stk.

Kunne være en stor hjælp at have mulighed for at lægge forskellige priser ind på de enkelte varenumre, og når man så opretter en ordre retter e-conomic selv prisen efter det antal man indtaster i ordren.

Jeg tænker at jeg ikke kan være den eneste der savner sådan en funktion.

I øjeblikket må jeg selv sidde og holde øje med om kunderne bestiller det ene eller andet antal og så manuelt rette priserne, det er ret tidskrævende og det sker jo naturligvis også at jeg glemmer at rette prisen. Og så må man efterfølgende hen og kreditere det for meget fakturerede.

Håber at mit forslag vil blive taget op til overvejelse.

God dag.

Torben Pryds
i Forslag » Andet af (230 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Torben
Tak for dit forslag her på forummet.

 

Jeg kan rigtig godt se ideen i forslaget og vi har også en løsning i systemet som ligger sig meget tæt op af det du efterspørger. Det er ikke muligt, at faste bestemte priser ved forskellige antal men vi har en løsning hvor du kan opsætte en avanceret rabatstruktur hvor du også kan notere forskellige rabatter ved forskellige antal stk. 

 

Det ligger som en af ekstra funktionerne i vores tillægsmodul lagerstyring som koster 129 kr. ex moms om måneden.  Du behøver dog ikke, at sætte varene til at være med lagertræk ( og derved påvirke finansen med varelager) 

 

Det hedder Varerabatgrupper og det er sådan, at du så kan oprette flere forskellige rabatgrupper (en kunde kan have en rabatgruppe) i denne gruppe kan du sætte forskellige rabatstrukture op for forskellige varerabatgrupper. Her er det muligt, at oprette en varerabatgruppe som f.eks. sokker også kan du give de vare der ligger i den kategori den varerabatgruppe ( en vare kan have en varerabatgruppe) også kan du skrive linjerabatter ind for varerabatgruppen på rabatgruppen således, at varerabatgruppe sokker er der 5 % rabat ved køb af minimum 10 stk. også kan du oprette en ny linjerabat således, at der på varerabatgruppen sokker er der 10 % rabat ved køb af minimum 20 stk. 

 

På den måde kan du sætte en avanceret rabat struktur op så du kan slippe for manuelt at skulle huske fastepriser i forhold til stk. køb. Hvis du gerne vil høre mere omkring denne løsning må du endelig hive fat i vores support på chat eller telefon 88204840

 

Dette betyder også, at der findes en løsning der vil kunne virke for det men vi arbejder desværre ikke på, at det bliver muligt at sætte sådan en avanceret prisstruktur men det kan løses med rabatstruktur istedet. 

 

Jeg tillader mig derfor, at sætte indlægget som løst da jeg er overbevist om, at den løsning vil kunne fungere for dig.

 

Endnu engang mange tak for dit bidrag her på forummet. Du må have en rigtig god aften :)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)