Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Browser

0
Hej nu spørger jeg igen, jeg spurgte 19.04.16. men har aldrig fået svar?

Kan det virkelig ha' sin rigtighed, at man skal fidle frem og tilbage mellem Google Chrome og Explorer

for at være sikker på, at man får alle overførte bilag med?

Jeg overførte et bilag tre gange, det blev aldrig overført da jeg åbnede E-conomic i Explorer,

da jeg åbnede E-conomic i Google Chrome var det der, sammen med andre bilag som andre

havde overført til mig, det må ku' gøres bedre, Explorer "lever" endnu.

 

Med venlig hilsen

Bente Mehlbye
i Spørgsmål » Andet af (650 points)

1 Svar

Hej Bente

 

Mange tak for denne information smiley

 

Det er jeg da ked af at høre du oplever, for det bør bestemt ikke være meningen. Når det så er sagt, kan der være forskel på hvordan vores program kører i forskellige browsere. Generelt anbefaler vi Firefox eller Google Chrome, da de kører det hurtigere, så hvis du oplever at der er noget som driller i Internet Explorer vil jeg da bruge Chrome i stedet, hvis alt virker der? Ellers hvis der er noget som slet ikke virker, vil vi rigtig gerne lave det selvfølgelig, så du kan bruge en browser fuldt ud. Men nogle gange kan browseren desværre have betydning for hvordan funktioner virker, da vi er online er vi afhængige af dem.  

 

Håber Google Chrome kan hjælpe dig til ikke at skulle skifte frem og tilbage, for Explorer har desværre lidt udfordringer nogle gange. Det burde dog være bedre efter opdatering. Du kan eventuelt se om din Explorer har en opdatering til en nyere version inde i browseren oppe til højre i det lille tandhjul (Funktioner) > Om Internet Explorer. Her ligger der, hvis der er en opdatering til deres browser klar.   

  

Endnu engang mange tak for dit engagement på vores forum, det er dejligt at få denne information ind fra jer smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Randi Birch Andersen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (2.9k points)