Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kontantrabat kreditor

+1
Hej

Jeg kunne godt tænke mig at kunne oprette betalingsbetingelser på kreditorer med kontantrabat.

Ex. 8 dage minus 2%.

Ved eksport af betalinger til banken skal det være muligt at få fratrukket rabat på de fakturaer, der betales til bestemt kreditor inden for de 8 dage.

Kunne ikke forestille mig at der ikke også er andre brugere, der kunne mangle det :o)

Randi
lukket som en kopi af: Kontantrabat?
i Forslag » Andet af (130 points)
lukket af

1 Svar

Hej Randi
Tak for dit forslag her på forummet :)

 

Vi har tidligere behandlet et forslag som det du kommer med her og der er det ikke blevet implementeret og på baggrund af dette lukker jeg derfor dit forslag med henvisning til det tidligere forum indlæg. 
 

Du er meget velkommen til, at kommentere på indlægget så vi har det hele samlet og kan se om efterspørgsmålet bliver unægtelig høj.

 

Endnu engang mange tak for dit bidrag her på forummet selvom det ikke bliver til en implementering i denne omgang. Du må have en dejlig dag :)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)