Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Spild af plads.

+2

Ovenstående billede er et godt eksempel på, hvordan der svines med pladsen i indtastningsbillederne.

Den øverste del er luft, luft og luft.

Der er næsten ingen plads til det væsentlige, nemlig indtastningslinjerne. Skal der være plads til dem, skal man ned i en visningstørrelse, der gør, at man ikke kan læse det, der står på skærmen.

Se nu at få saneret kladderne, så der bliver plads til det væsentlige.  

i Forslag » Andet af (26.5k points)
status opdateret af

2 Svar

Enig. Det er ikke et problem på en stor skærm, men se dette på en 12" bærbar, så er det ikke sjovt.
Forslag af (500 points)
Hej Erik og Supportmand.
Tak for dit forslag her på forummet :)

 

Det kommer selvfølgelig an på hvor mange linjer i har på en vareleverandørfaktura men det skulle gerne være sådan, at når der indtaste flere linjer end der kan vises i billedet så fremkommer der en "scrolle" funktion direkte inde på vareleverandørfakturaen.

Således du faktisk kan scrolle den øverste del væk fra billedet og derfra fylde hele skærmen med dine linjer. Kan du fortælle mig om du også få denne mulighed?

 

jeg kunne dertil godt tænke mig, at høre nærmere i hvilke situationer det skaber frustrationer for dig (jer) så jeg er mere med på hvad arbejdsgangen er og hvor mange linjer der f.eks er så jeg bedre kan vurdere om forslaget.

Jeg ser frem til, at høre nærmere. Du må have en god dag

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Det, du gør, er, at du "Frigør knapområdet"; men derved mister du kolonneoverskrifterne, når du scroller.
Det kan jeg også finde ud af, men så mister jeg samtidig overblikket.
Det ville være dejligt, hvis I kontinuerligt arbejdede i systemet, som vi andre gør, og derefter vurderede Jeres svar.