Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ikke alle bilag bliver overført

0

Hej e-conomic,

Jeg har lige sendt en bunke filer (26 stk. á ca, 10 bilag i hver) af sted via e-mail til ubehandlede. 2 filer er ikke kommet frem uden at der er givet besked om det.

Jeg har fundet de 2 manglende filer (de fylder ca 2MB og er mindre end de andre, som er kommet frem - så størrelsen er ikke et issue.) og har gensendt dem igen. Af de 2, er der kun 1 fil, som er blevet overført, uden at der er kommet fejlbesked.

Så har jeg prøvet at sende den sidste fil og nu kom en meddelelse : 

  • Det indscannede bilag 'xxx.pdf' kunne ikke behandles.

Hvorfor, står der ikke noget om?

Nu har jeg prøvet at splitte min ene fil til enkelte bilag - 10 stk i alt og sendt af sted pr.mail igen. Kun 8 er kommet frem... efter gensend af de sidste 2, er der kun 1 der er kommet frem... og efter gensend af den sidste er der igen kommet en meddelelse : 

  • Det indscannede bilag 'faktura_split_9.pdf' kunne ikke behandles.

 

Det ser ud til at der konsekvent forsvinder 2 bilag ved hver overførsel af bilag. 

Det er ikke til at arbejde med - jeg kan ikke sidde og kontrollere om alt er kommet frem?

 

Hvorfor er der en fejl her?

 

Hilsen

Katja Alieva

 

 

i Spørgsmål » Bilagshåndtering af (490 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Katja.
Tak for dit bidrag her på forummet :)

Det lyder også frustrerende og nu er det selvfølgelig også 2 måneder siden du lavet indlægget men hvis du forsat oplever disse problemer så synes jeg, at vi skal tage dialogen videre ved, at jeg få en kollega til, at ringe til dig og kan kigge det igennem med dig.
Ellers hvis du stadig oplever det må du gerne prøve, at sende mig mailen hvor du har oplevet problemet til info@e-conomic.dk   ATT Andreas Polk - forumindlæg 18449  
Hvor du sender mig filerne så jeg kan teste efter.

Jeg flytter derfor spørgsmålet over i "spørgsmål" og sætter det som udestående indtil jeg hører mere fra dig.
Du må have en rigtig dejlig dag :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (39.3k points)