Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Beregning af DB

0
Hvornår rettet i fejlen beregning af DB, jeg har ventet på at i retter fejlen i over et år det kan ikke være meningen at ikke retter det, jeg betaler for noget jeg ikke får, i vil måske give mig en rabat indtil i får det fixet.

 

Jeg er p....sur... bruger en masse tid på efter regne alt.efter.:-)
i Spørgsmål » Andet af (200 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej HSA.
Tak for dit spørgsmål her på forummet.

 

Jeg ved, at vi har udfordringer med, at genskabe de fejl som der somme tider sker ved beregning af DB og jeg håber derfor, at du vil beskrive nogle situationer hvor du oplever fejl beregningen som du har gjort tidligere.

Vi vil rigtig gerne have så meget information angående den arbejdsgang der sker hvor der så bliver beregnet forkert DB.

Du må gerne beskrive dem for mig her eller du kan beskrive det nærmere for mig på mail: info@e-conomic.dk  ATT Andreas Polk - Forumindlæg 18424

 

Jeg er rigtig ked af, at du har haft denne frustration i så lang tid og kan godt forstå dig. Jeg håber dog, at du vil beskrive situationerne igen med så mange detajler om arbejdsgangen. 

Jeg ser frem til, at høre fra dig


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (39.3k points)