forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Jyske Bank eller Sydbank (eksport af betalingsfiler)

0
Hej

Vi har skiftet bank fra Bank Nordik til Sydbank. I den forbindelse har vi så ændret filformatet til banken der læses ud til. Man kan ikke vælge/ændre noget som helst, når man udlæser til Sydbank - kun trykke på knappen. Problemet er: DET VIRKER IKKE - jeg får max 30 tegn med i "meddelelse til modtager" og jeg har brug 200-250 tegn (40-50 fakturaer)Fidusen er jo mindre, hvis jeg hver uge skal sidde og lave betalingsspecs til leverandører, når det før kom med automatisk. I følge Sydbank har de samme platform som Jyske Bank - det er unægtelig lidt mange kunder at lade i stikken (alle dem der bruger landets 3. og 4. største bank), hvis alle andre kunder i disse 2 banker har samme problem som jeg. I følge e-conomic, bliver dette ikke lavet lige med det samme. Så jeg hører gerne fra brugere med Syd- eller Jyske Bank, om I oplever det ligeså.

Jens
spurgt 10 Mar, 2016 i Spørgsmål » e-conomic generelt af støberen
status opdateret 29 Dec, 2016 af Andreas Polk

2 Svar

Hej Jens,

Tak for din indlæg, Jeg beklager det sene svar.

Det kan jeg sagtens forstå, så ryger ideen selvfølgelig. Jeg har været i kontakt med vores produktudviklere, de fortæller mig at vi er i gang med at kigge på betalinger om muligheden for at øge antallet af tegn de sender til banken, inden for de muligheder som bankens format tilbyder, men jeg kan desværre ikke sige hvornår det bliver en mulighed, men jeg vil opdatere i indlægget når jeg ved mere.

Endnu engang tak for dit forslag.

Nina

Med venlig hilsen

Nina Andersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 27 Maj, 2016 Spørgsmål af Nina Andersen
Hej Jens
Jeg faldt over dette tidligere indlæg som jeg kan se ikke er blevet opdateret.

Som jeg kan se det nu så er der en begrænsning på maks. 100 tegn i beskedsfeltet til betalingen - jeg kan se, at du nævner, at du havde brug for 200-250 men jeg kunne godt tænke mig, at høre om du forsat har samme udfordringer eller hvis du er kommet videre?
Hvis du har fundet en løsning er jeg rigtig interesseret i, at høre hvad løsningen er blevet.

Rigtig god dag

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 19 Dec, 2016 Spørgsmål af Andreas Polk
Jeg ikke kommet videre - jeg må sende betalings-specs, hver gang, der er tvivl om, hvilke fakturaer der er blevet betalt
Hej Igen :-)

Tak for tilbagemeldingen. Det er jeg ærgerlig over, at høre.
Jeg har forhørt mig nærmere og du har ret i, at der for bankdata banker (sydbank bl.a.) er en begrænsning på 30-35 tegn i vores system. Det er ikke noget vi arbejder på lige nu men som vi har liggende i planen vi skal forbedre.

Som det ser ud nu vil jeg skyde på vi kommer til, at arbejde på det engang til sommer 2017. Jeg vil give dig en opdatering når der er mere nyt til den ting.

Rigtig god dag og godt nytår :-)
Med venlig hilsen
Andreas Polk
løst× 1439
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.