Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Vis afdelingsnummer i rapporten periodisering

+1

Vi anvender periodisering af salgsindtægter for supportkontrakter. Vores kunder køber f.eks. to supportkontrakter, som hører til en afdeling, og to supportkontrakter, som hører til en anden afdeling - og kræver alt samlet på én faktura. Det håndterer e-conomic's periodisering uden problemer.

Rapporten Periodiseringer i e-conomic viser for en given faktura én linie pr. afdeling (altså to linier for den ene faktura i ovennævnte eksempel). Afdelingsnummeret angives dog ikke i rapporten, så brugeren ved ikke, hvilken linje der hører til hvilken afdeling.

Ved årsrevision, har vi brug for at angive forudbetalinger på supportkontrakter fordelt på de enkelte afdelinger -- det såkaldte "Rest, beløb" i rapporten Periodiseringer. Men jeg kan ikke anvende rapporten, da afdelingsnummer ikke er angivet.

De fleste rapporter i e-conomic skriver afdelingsnummer og/eller tillader filtrering på afdeling. Men ikke rapporten Periodisering.

Kunne afdelingsnummer tilføjes i de data, som eksporteres til Excel (som minimum)?  For hver af linjerne i rapporten kendes dette afdelingsnummer, så det er blot at tilføje en ekstra kolonne i det eksporterede ark, hvor afdelingsnummeret angives. Yderligere ændringer er ikke nødvendige.

i Forslag » Dimension (afdelinger) af (890 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Ticra,

Mange tak for dit indlæg.

Det giver fantastisk mening at kunne tracke hvilken afdeling en varelinie på en faktura har været bogført i en af periodiseringsrapporterne. Jeg vil tage dit forslag med videre til det næste interne prioriteringsmøde, hvorefter jeg vil opdatere indlægget.

Mange tak for det gode forslag!

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (8.2k points)
Hej Ticra :)

Det er efterhånden længe siden du kom med dette forslag. Jeg vil starte med at beklage, at det har taget så lang tid at finde frem til et svar til.

Jeg vil sige, at jeg synes dit forslag giver mening. Der er slet ikke noget der.

Vi har taget en snak omkring hvor mange brugere, som vil gavn af dette. Her vil jeg sige, at dette er et meget specifikt problem og vi derfor vil bruge vores ressourcer på andre opgaver, som vil skabe værdi for flere af vores brugere. Derfor vil jeg afvise dit forslag og sætte det som 'implementeres ikke'.

Det vil jeg ikke gøre fordi jeg er uenig i det du skriver, men på baggrund af, at vi kan skabe mere værdi ved at kigge på andre forslag til systemet :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)