Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ændre abonnementsnummer?

+3
Det er muligt at ændre varenummer, kontonummer, leverandørnummer og kundenummer - men det er ikke muligt at ændre abonnementsnummer?

Det vil gøre E-conomic langt mere fleksibelt og efterlyses hermed!
lukket som en kopi af: Abonnementsgrupper
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (380 points)
lukket af 🔒
Værs'go

3 Svar

Hej e-conomic

Det synes jeg er et rigtig godt forslag, som burde være en selvfølge.

Tillad mig at henvise til et tidligere forslag, som er mindst lige så godt
http://forum.e-conomic.dk/13305/omkostnings-aktivitetsnummer-i-projekt?show=13305#q13305

mvh

Finn
e-consultic.dk

 

Forslag af (10.5k points)
Så må du få givet forslaget en stemme, Finn ;o)

Hej Jacob,

Mange tak for dit indlæg. Umiddelbart lyder forslaget godt, men jeg vil meget gerne forstå baggrunden for forslaget. I hvilken sammenhæng er der brug for at ændre abonnementsnummeret?

Jeg ser frem til dit svar, så jeg kan blive klogere og forstå hvorfor. smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (8.2k points)
Så sent som i indeværende uge, har en leverandør udvidet sit sortiment af produkter, jeg sælger via abonnementsordning. Samtidig har jeg valgt at tage flere lignende tjenester ind. Det resulterer i, at der ikke længere er "tilstrækkeligt langt" mellem serierne af abonnementsnumre fra produktgruppe til produktgruppe.

Jeg kan ændre i varenumrene så de bliver indplaceret hensigtsmæssigt i forhold til hinanden - det er dermed en dynamisk størrelse, som kan udvikle sig i takt med, at virksomheden og varesortimentet udvikler sig. Omvendt forholder det sig imidlertid med abonnementerne; her skal jeg indledningsvis kunne gennemskue, hvilken nummerstruktur jeg mener vil passe ind i et fremtidigt setup.
Jeg hørte aldrig mere og intet er sket i det sidste år. Nu er udfordringen kun endnu større.
Hej Jacob

Jeg vil gerne starte med, at undskylde for, at vi ikke har fået vendt tilbage.

Jeg kan sagtens se din udfordring og ønsket i sin helhed. Jeg må dog også være ærlig og sige det ikke oplevelse som det mest udbredte ønske.

Det er indtil videre ikke blevet prioriteret og som det ser ud nu så ligger det ikke i planen, at skulle arbejde med dette område.

Jeg vil lidt ude i fremtiden vende dette forslag samt nogle af de som ligger på abonnements modulet så vi kan give en klar afklaring og forventningsafstemning om hvad planen er.

For nuværende arbejdes der ikke på det og det ligger ikke i planen for 2017.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)

Jeg har svaret på det andet indlæg du også har kommenteret, Jacob :) 

Hej igen, 

Det er med stor glæde, at jeg nu endnu engang vender tilbage. Et billede siger mere end tusinde ord. Derfor vil jeg ikke skrive så meget. Værsågod: 

Rigtig, rigtig god weekend smiley

Jeg kan se billedet ikke var knivskarpt, hvilket lidt ødelægger budskabet. I kan nu ændre abonnementnummer, hvis i går ind og tillader det under ændring af numre smiley

Hej Jesper

Det er rigtig gode nyheder! Virkelig gode nyheder!

Vi venter spændt på at I får rettet fejlen som angivet på det andet indlæg, så det bliver aktiveret igen. Du må gerne, hvis du husker det, give lyd fra dig, når det sker.

Hej igen, 

Det spiller igen nu. Hvis du skulle opleve andet, så må du selvfølgelig meget gerne sige til, ellers vil jeg antage, at alt er som det skal være. 

Husk at I skal ind under alle indstillinger -> kategorier og enheder -> ændring af numre -> sæt flueben ved abonnement. 

Rigtig god dag smiley