Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bankafstemning i flere valuta

+7
Det er supernemt at lave bankafstemning, og sparer meget tid. Og smart at man senere kan se hvad der er afstemt med hvad osv.

Men når man har bankkonti i flere valuta, skal der pludseligt et kæmpe menuelt arbejde til.

Da I allerede har beløbene i valuta i systemet, må det være en smal sag at lave mulighed for afstemning af konti i andre valuta?
lukket som en kopi af: Bankafstemning i flere valuta
i Forslag » Andet af (1.1k points)
lukket af 🔒
Det er også vores højeste ønske i economic pt. - at vi kan afstemme bankkonti i anden valuta.
Det må da være muligt, når kontoen er oprettet i en valuta og de importerede poster også er samme valuta??
Kan visningen ikke bare ændres?

1 Svar

Hej qabi

Tak for dit indlæg og kan godt forstå du kommer med netop dette forslag, da det giver mening når du arbejder med flere valuta i e-conomic.

Vi har tidligere haft dette oppe at vende her på forum og desværre er det ikke noget vi vil gå ind og implementere på nuværende tidspunkt.

Jeg vil henvise til dette forum indlæg hvor du kan læse forklaringen.For at vi ikke har flere af de samme indlæg liggende og kan samle de kommentarer der kommer, vil jeg lukke dette indlæg og henvise til det tidligere indlæg.

Du skal i hvert fald have mange tak for dit forslagsmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Tak for svaret. Det er dog ikke samme forslag som du henviser til.

Jeg ønsker at afstemme i den valuta som bogføringen egentligt er lavet i både i banken og i e-conomic. Ikke at omregne i forbindelse med indlæsning.

Jeg har selvfølgelig forståelse for, at I ikke vurderer det til at være så væsentligt. Det er det dog for os, og dermed bliver konkurrende regnskabssystemer relativt set mere attraktive for os :/
Hej igen

Undskyld jeg har fået henvist til et forkert indlæg. Jeg har hermed henvist til det korrekt i forhold til, at visning i bankafstemningen skal være i den pågældende valuta.

Udfaldet af forslaget vil desværre stadig være det samme.