Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Udligning af "Rykker"

+2
Det sker en del gange, at en kunde får en rykker og efterfølgende angiver rykkernummeret som betalings-ID. Men i kassekladden kan man ikke hente den angivne rykker ind i feltet "Fakturanr."

Dvs. man skal først finde kunden og derefter finde ud af, hvilke posteringer, der hører til den pågældende rykker.

Kan rykkernr. ikke sidestilles med fakturanr., så man i kassekladden automatisk kan hente alle poster i den pågældende rykker?
i Forslag » Andet af (26.5k points)
opdateret af 🔒

3 Svar

Hej Erik

Det er et godt forslag og jeg kan sagtens se, at det vil lette arbejdsprocessen kan den henvises til det aktuelle fakturanummer.

Jeg tager dette med videre til vores forummøde så vi kan vurdere dette og se på om og hvordan det teknisk vil kunne lade sig gøre i e-conomic i forhold til arbejdsgangen.

Jeg opdatere indlægget med udfaldet, når det har været oppe at vende på mødetsmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Hej Erik
Jeg er igang med, at danne mig et overblik over tidligere indlæg og er faldet over dette.

Som jeg forstår dig så gik ønsket ud på, at du gerne ville kunne skrive rykkernummeret i "fakturanr" kolonnen og det så fungerede på ligefod som med et faktura nummer.

Som jeg ser det er det sådan nu, at rykkernr sidestillet med fakturanr således du kan hente alle poster i den pågældende rygter - og derfor ser din indlæg som gennemført.

Jeg vil dog gerne lige sikre mig, at det er rigtigt forstået og om du er enig i, at det var den udfordring du henvendte dig med på dette indlæg.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej Erik :)

Som Andreas også skrev, så kan du nu godt hente rykkernummer ind i 'fakturanummer'.

Jeg kan se du også beskriver problemet med at have en overblik over, hvilken faktura rykkeren er bundet sammen med. Jeg vil høre om du stadig har dette problem og i så fald om du har et bud på, hvordan vi kan løse det?

Hvis du har det, så vil jeg meget gerne høre det fra dig og se på, hvad vi kan gøre. Jeg vil sætte opslaget her som gennemført indtil jeg hører mere dig, hvis du altså stadig har dette problem.

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)